-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Bazen insan yazmak ister (Deniz Taşkan)

ads
ads
Bazen insan yazmak ister. Neyi, nasıl bilmez ama yine de yazmak ister. Kimi insan dilini kalem kılar diliyle yazar; kimi insan kalemini dil kılar söyleyerek yazar. Ruhunun sonsuzluğunda ki fırtınalarını başkasının denizinde koparmak ister, onu arzu eder. Amacı karşısındakine zarar vermek vermek değil,.sadece paylaşmaktır, anlaşılmaktır. Ruhunun dostunu bulanlara ne mutlu. Bulamayanlar ise cehennemi şimdiden yaşamaya başlar. Vay ona vaylar ona. Sen var dostunu bulmaya bak. Cenneti şimdiden yaşamaya bak ey gönül.

Bazen insan yazmak ister  (Deniz  Taşkan)


Dostunu bul karanlığın girdabından çık kurtul. Dostunu bul yanlızlığın bataklığında çırpınma. Dostunu bul mânâ denizinin dalgalarında savrulma. Hasretini çektiğin özlemleri muradın bil dualarına ekle. O dostuda duana âmin bil. O dostu avuçlarının içinde kader, O dostu alnında yazı bil. O dostu gündüzünde şems, O dostu gecende kamer bil. O dostu gözlerini kapayınca hâyal, O dostu gözlerini açınca hakikat bil. Yeter ki O dostu bil. Zaten bulmak, bilmekten geçmez mı? Kim ki bilmek ister o zaman bulmalı, aramalı. peki kime kendini buldurmak ister? Tabi ki kendini bilmek isteyene. O zaman kendini kime bildirie? Hiç şüphesiz sevdiğine. Eğer o dost birine kendini bildirmek, buldurmak istiyorsa demek ki ona muhabbeti vardır. Dolayısıyla kendini ona arattırır.

Onu arayanlara ve Ona arama payesine erişenlere ne mutlu. Dostu bulmak temennisiyle dostla kalın...

Yazar Hakkında: Deniz Taşkan İslami konular hakkında kendine  özgü yazılar yazmaktadır. Kendine ait birçok makalesi bulunmaktadır. 


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.