-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Çekmeköy Ferroli Servis

ads
ads
Ferroli Servis Çekmeköy, isminden de anlaşılabileceği gibi İstanbul Çekmeköy merkezli olarak hizmet vermektedir. Klimanız için, işini düzgün ve esaslı yapan bir firma arayışındaysanız, bu alanda hizmet veren bir firma olarak ihtiyaçlarınızı karşılamak isteriz. Özel bir servis olarak hizmet veren bayimiz, bugün birçok klima türünün tamiri ve montajında siz değerli müşterilerine hizmet vermek için yola çıkmıştır.

Ferroli Servis Hızlı Hizmet

Uzun süredir sektörün içerisinde olarak, bu işin nasıl yapılacağını biliyoruz. İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası'nda hizmet sağlamakta, müşteri taleplerine göre İstanbul'un dışında da hizmet sağlamaktayız. Müşteri memnuniyeti ilkesi bizim için oldukça önemli.

Bu sebepten ötürü müşterilerimize sorunsuz bir servis sağlayabilmek için elimizden gelenin kat be kat fazlasını yapmaktayız. Ferroli Servis ihtiyacınız varsa, klimanız ile ilgili teknik bir aksaklık yaşıyorsanız ve bu soru çözüme kavuşturmak istiyorsanız, biz sorunun çözümü için size hizmet veremkten memnuniyet duyacağız.

Çekmeköy ilçesi genelinde birçok müşterimiz bulunmakta, hem evler hem de iş yerleri için sorunsuz hizmet vermekteyiz. Güleryüzlü ekibimiz ile sizlere de hizmet vermekten memnuniyet duyarız. Siz de bizi arayın, klimanız ile ilgili teknik sorunları giderin. Bizimle iletişime geçmek için doğrudan internet sitemizin iletişim bölümünü kullanabilir, danışma hattından merak ettiğiniz her soruyu sorabilirsiniz. Piyasa ortalaması fiyatlarda çalışmaktayız.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.