-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » İnsan Kaynakları Eğitiminin Önemi

ads
ads
İnsan Kaynakları Eğitiminin Önemi hakkında.

Günümüz dünyasında profesyonelleşme yoluna giden firmalar, insan kaynakları departmanına daha fazla önem vererek insana yatırım yapmaya başlamışlardır. Çünkü insan, bir firmanın en değerli girdisi konumundadır ve organizasyonun geleceğinde makinelerden çok daha özel bir yere sahiptir. Her zaman için kendine verileni özümseyerek daha fazlasını geri veren bir canlı olan insan, yöneticiler için önemli bir performans kriteridir. Bu nedenle organizasyonun geleceğini işe alım süreçlerini ve performans değerlendirmelerini yapan insan kaynakları departmanının belirlediğini açıkça belirtebiliriz.

İş hayatının yaratmış olduğu rekabet ortamında sürekli bir değişim içerisinde olan günümüz dünyası, yaşanan değişimlere ayak uydurabilmekte geç kalarak eğitim sisteminin iş dünyasını geriden takip etmesine neden olmuştur. Bu nedenle kariyerini insan kaynakları alanında konumlandırmak isteyenler için çeşitli sertifikalı eğitimler düzenlenmeye başlamıştır. Günümüzde birçok farklı insan kaynakları eğitimi veren kurum bulunuyor. Bu kurumlar sayesinde gerekli donanımları edinen kişiler, bireysel performanslarını artırarak rekabetçi iş dünyasında ayakta kalmaya çalışmaktadır. O halde eğitim aldığınız kurumu çok iyi belirlemeniz gerekmektedir.

İnsan Kaynakları Eğitiminin Önemi


İnsan kaynakları sertifika programı ile kendini eğitmek isteyen kişilere tavsimiz; insan kaynaklarının dünü ile bugününü iyi ayırt edebilmiş bir eğitim kurumunu seçmeleri yönündedir. Çünkü iş yaşamınızı baştan sonra etkileyebilecek bu önemli eğitimle kariyer planlarınızı gerçekleştirmek ile gerçekleştirememek arasındaki ince çizgide yürüdüğünüzün farkında olmalısınız. Her geçen gün daha fazla kişi üniversiteden mezun oluyor, böylece rakiplerinizin de sayısı artıyor ve sizin de şansınız düşüyor aslında. O halde bir an önce taşın altına elinizi koyup geleceğinize sahip çıkmalısınız. Özellikle sektörel manada uzmanlaşmak ve deneyim kazanmak isteyenlerin tercihi olan IBS Türkiye’yi bu noktada sizlere çekinmeden tavsiye edebiliriz. Çünkü IBS Türkiye’nin her biri kendi alanında uzman olan eğitmen kadrosu sayesinde insan kaynaklarını A’dan Z’ye öğrenebilirsiniz. Eğer siz de kariyer planınızı şansa bırakmak istemiyorsanız, daha fazla vakit kaybetmeden IBS Türkiye’nin eğitimlerini araştırın ve kişisel gelişiminiz için bir adım da siz atın.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.