-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Tez Yazma Aşamaları Nelerdir?

ads
ads

Akademik düzeyde kariyer hedefi olan insanların her zaman en çok zorlandıkları konu tez yazım aşamasıdır. Bu aşamada öğrenciler genelde bu tezi yazmaya vakit bulamadıkları gibi araştırmalarına nereden başlayacakları konusunda da yeterince bilgi sahibi olamayabiliyorlar. Tez yazımı konusunda çok fazla teferruat olması ve okulda sürekli olarak bir danışman tarafından denetlenmesi bu süreci öğrenci için daha da zorlu bir hale getirmektedir. Bu nedenle de öğrenciler tez yazımı konusunda tez danışmanlık şirketlerinden hizmet alma yolunu seçiyorlar. Doktora tezi yazdırma konusunda bu firmalar öğrencilere tez yazımının her aşamasında profesyonel hizmet veriyorlar.

Alanında Uzman Kişilerin Desteği

Yazılacak olan doktora tezi birçok farklı alanda olabiliyor. Bu nedenle de tezi yazacak olan kişinin tez konusu hakkında önceden eğitim almış birisi olmasına dikkat edilmesine önem verilmelidir. Doktora tezi yazdırma hizmeti almayı düşünüyorsanız sizlere bu süreçte yardımcı olan kişiler tez yazım aşamasında da son derece deneyimli kişiler olmalıdır.

Tez Yazımı Öncesinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tez yazım işlemi basite alınacak bir iş olmadığı için bu konuda deneyimli olan insanlar öncelikle bir literatür araştırmasına girmek isteyeceklerdir. Her ne kadar konu hakkında detaylı bilgi edinseler de düzenli ve sistemli şekilde yol kat etmek daha kusursuz bir doktora tezi ortaya çıkaracaktır. Kaliteli ve düzgün bir ödevin yazılabilmesi için öncelikle yararlanılacak kaynakların bilinmesi gerekiyor. Kaynaklar tespit edildikten sonra tek tek bu kaynakların incelemesi gerçekleştirilmesi ve sonrasında taslak şeklinde ödevin yazımına başlanmalıdır. Ödev yazımı konusunda yalnızca kaynakça değil aynı zamanda yazım esnasında kullanılacak dilbilgisinin de büyük bir önemi bulunmaktadır. Anlamsız cümleler ya da bozuk bir imla ile ödev mutlak surette geri dönecektir. Detayalı bilgi için Sigma tez merkezine ulaşabilirsiniz.

Tez Yazma Aşamaları Nelerdir?


Tez Yazım Sonrası Teslimat

Doktora tezi yazdırma hizmeti alan öğrencilere hazırlanan tez dosyaları kısa sürede teslim ediliyor. Ancak bazen her sunum kusursuz şekilde geçmeyebiliyor. Bu süreçte tezinizde revize edilmesi gereken yerler olabiliyor. Böyle zamanlarda tezinizi yazan profesyonel insanlar sizin vereceğiniz bilgiler doğrultusunda gerekli düzeltme işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar.  Böylece akademik kariyerinizde bir adım daha ilerleme şansını yakalıyorsunuz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.