-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » 9 Rakamının Sırrı Nedir?

ads
ads

Dokuz Rakamında Bir  Şey Var!


Kısa bir hesaplama yaparken sürekli 9 rakamı çıktı. Çarpsakta dokuz çıktı. bölsekte, çıkarsakta, toplasakta, rakamları karmalasakda dokuz çıktı. Hatta yazdığımız yazıların kelimeleri, harf değerleri ve rakamların taneleri de 9 çıktı. Bu 9 nereden çıktı. Bilmiyorum 9 da bir şey var. Ama tersten bakarsak 6 dimi..


Olay Görüntü Aşağıda:


Bundan Daha İyi Saçmaladığımı Hatırlamam (9) kelimelerde 36 çıktı. 3 + 6 = 9 Delice. 18 1+8 =9 9 x6 = 5+4 = 9 anlamadım 9 harf gitti 5 harf 5x9= 45 =9 nereden bakarsan bak 9 (not: yazdığım harflerin sayısındanda dokuz çıkıyor. Bu dokuz neyin nesi anlamadım. 69 6x9=54 5+4 =9 (son sözüm olsun son rakamların tane sayısında 9 çıktı ) kelime sayısıda 9 iyimi 54 5 + 4 = 9.... Bu 9 böyle gider 9 tersten olursa 6 gözükür. (9) aha bir 9 kelime daha çıktı ben sustum nokta (9)

9  Rakamının  Sırrı  Nedir?


iF


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.