-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Apk Nedir?

ads
ads
Günümüzde akıllı telefon kullanımı önüne geçilemez bir hal almıştır. 7’den 70’e herkes akıllı telefon kullanmaktadır. Akıllı telefon kullananlar ise mobil oyunlara yoğunlaşmıştır. Her geçen gün yeni oyunlar çıkmakta, apk indirmeleri çoğalmaktadır. Birçok farklı oyun bulunan marketlerde, tüm oyunların oynayan kitlesi de mevcuttur. Herkes hoşuna giden ve zevk aldığı oyunları oynamaktadır.

Beklenen Oyun Geldi.

Yıllardır bilgisayarlar ve mobil cihazlar için oyunlar çıkmaktadır. Bunlardan biri de Football Manager Mobile 2020 oyunudur.. Her sene yeni sürümünün çıktığı bu oyun, 2020 yılının yaklaşmasıyla beraber de bu senenin sürümünü piyasaya sürdü. Yakında zamanda yayınlanan olan bu oyun, ön kayıtlara ş başlamış bulunmaktadı fakat oyun kısa sürede paylaşıldı.. Teknik direktör olmaya meraklı veya yönetim yapmayı seven kişiler bu oyunu her sene deli gibi oynamaktadır. Bu oyunun asıl amacı ise size bir takım kurdurmak ve takımı yönetmenizi sağlamaktır. Kurduğunuz futbol takımı ile karşılaşmalara çıkar, karşılaşmalardan gelir elde eder, transferler yapar ve stadınızı geliştirirsiniz. Yani tam anlamıyla bir takım yönetimi deneyimini sizlere yaşatan oyun merakla beklenmektedir
Ön kayırların başlamış olduğundan bahsetmiştik. Fakat oyun çıktığı andan itibaren bu oyuna ilk başlayanlardan biri siz olmak istemez misiniz? Eğer gerçekten bunu istiyorsanız web sitemizde size bu fırsatı sunuyoruz. Oindir.net ekibi olarak web sitemize abone olan herkesi oyun çıkar çıkmaz haberdar ediyoruz. Sitemize abone olarak FM 2020 Mobile APK oyununun çıkmasıyla beraber bildirim alabilir, oyuna ilk başlayan kişi olabilirsiniz.

Oyun İndirmek

Mobil cihazınıza oyun indirmek için birçok farklı sistemi kullanabilirsiniz. Fakat her indirmede dikkat etmeniz gerektiği gibi oyun indirmesi yaparken de cihazınıza virüs bulaşmamasına dikkat etmelisiniz. Oindir.net ekibi olarak size tam anlamıyla güvenli dosyalar sunuyoruz. Sitemizden indireceğiniz dosyalar ile cihazınıza virüs bulaşma ihtimali de tamamen ortadan kalkıyor. Ayrıca mobil oyunlar dışında mobil uygulamaların indirmesini de sitemizden rahatlıkla yapabilirsiniz. Program ve film indirmek isterseniz bunları da sitemizden yapmanız oldukça kolay.

Apk Nedir?


Başta FM 2020 oyunu olmak üzere apk indir kategorisinde yeni çıkacak oyunları her saniye takip edebilirsiniz. Sitemize abone olmanızla beraber anlık bildirimleri size göndermeye başlayacağız. Bu şekilde öncelik fırsatlarından yararlanmış olacak ve hiçbir fırsatı kaçırmayacaksınız

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.