-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » GDN Reklamları

ads
ads

GDN reklamları, reklamlarınızı Google AdWords’ün bir türevi olan Google sözleşme web sayfalarına dayanarak görsel içerikte görüntülemenizi sağlayan bir reklam modelidir. Reklamlar, yüksek maliyeti ve dönüşüm oranı nedeniyle gün geçtikçe popülaritesini artırmaktadır. Bir reklam, vermek istediğiniz mesajı, anlaşılabilir bir dilde iletilebilir.

Google Görüntülü Reklam Ağı Nedir Ve Nasıl Kullanılır?

Bu reklamlar, bir kullanıcı satın alma yapmak yerine, haberleri görüntülemek, makaleler okumak veya video izlemek için Internet’e girdiğinde görünür. Görüntüleme veya tıklama yoluyla ödenen bu reklamlarla, ürününüz veya hizmetinizle ilgilenmeyen bir kullanıcıya para harcamama şansınız olur.
Hedef kitle sitemize gelen kullanıcılara göre oluşturulmuştur. Bir kişi web sitemizi ziyaret ettiğinde, gösterdiği davranışa göre sınıflandırılabilir ve bu kitleyi hedefleyen reklamlar yayınlanabilir. Aynı zamanda, sağladığımıza benzer bir kitle yaratarak, hedef kitlenize en yakın davranışa uygun olarak yeni kullanıcılar çekebilirsiniz.

GDN Reklamları


Google'ın öngördüğü gibi, özel ilgi alanlarına, hedeflerine ve demografik özelliklerine sahip insan gruplarıGDN reklamlarıiçin önemlidir. Web sayfanızla hiçbir şekilde etkileşimde bulunmasa bile, bu kitleyi hedefleyebilir ve yeni kullanıcılar çekebilirsiniz.Google, kullanıcıları çevrimiçi davranışlarına göre sınıflandırır ve çıkarlar yaratır. Bu alan, yeni bir kitle edinmek ve bir markayı başlatmak gibi durumlarda etkili bir şekilde kullanılabilir. Detaylı bilgi edinmek için https://mobitek.com/gdn-reklamlari/ adresini ziyaret edebilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.