-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Gmail Nedir ? Ne İşe Yarar ?

ads
ads
Gmail dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden olan Google, tarafından sunulan ücretsiz bir e-mail hizmetidir. Bu harika servis ilk defa 1 Nisan 2014 tarihinde kapalı beta olarak yayımlandı. POP3 ve IMAP4 gibi gibi güveni protokolleri kullanarak da bu harika servise erişebilirsiniz.

Gmail 2007 yıllında Beta sürümünü tamamlayarak, tüm internet kullanıcılarına açık hale geldi. Kısa bir süre içinde rakiplerinden sıyrılarak, zirveye oturdu. Gelişimi hale sürüyor; her geçen gün biraz daha detaylı hale gelen bu yapı sizlere yalnızca bir mail kimliği sağlamakla kalmıyor. Aynı zaman da tüm Google ürünlerine erişim imkanı tanıyor. Google play, Google Books, Google, Haritalar ve diğer tüm servisler de kimlik yerine geçer. Bu sayede gmail nedir? Sorusunu cevaplamış olduk. Dilerseniz Gmail ne işe yarar sorusuna geçiş yapabiliriz.

Gmail Ne İşe Yarar?


Birçok kuruluş, devlet kurumu artık standart posta yöntemi yerine, dijital posta yöntemine geçiyor. Gmail ne işe yarar? Sorusunun yanıtını veriyor. Google tarafından sunulan bu ücretsiz servis sayesinde yurt dışından, yurt içinden size özel tüm bilgileri mail adresinize posta olarak alabilirsiniz. Gmail aynı zamanda sizlere dosya transfer imkanı tanır.

Gmail Nedir ? Ne İşe Yarar ?


Metin iletmekle kalmaz. Excel tabloları, Word dosyaları, resimler, Pdf dosyaları kısa aklınıza gelebilecek tüm gönderileri, diğer kişiler ücretsiz olarak gönderebilir, alabilirsiniz. Gmail ile arkadaşlarınızla, resmi kurumlarla, firmalarla iletişim kurabilirsiniz.

Gmail Hesabı Nasıl Oluşturulur?


Gmail hesabı oluşturmak çok basittir. Buraya tıklayarak resmi web sitesine gidebilirsiniz. Sizden bir takım bilgiler istenecektir. “Adınız, soyadınız, telefon numaranız, şifreniz.” Bu alanları eksiksiz bir şekilde doldurduktan sonra telefonunuza bir onay SMS gelecek. Doğrulamanın ardından artık sizlerde Gmail kullanabilir. Diğer Google servislerinden ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. Umarız aklınıza takılan tüm sorulara cevap vermişizdir. Gmail nedir? Sorusuna, ne işe yaradığına, nasıl hesap oluşturacağınıza değindik. Herhangi bir sorunuz varsa bizlere ulaşabilir, yorum yapabilirsiniz.

kaynak : https://giris.email

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.