-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Fragman İzle (En Yeni Dizi ve Filmler)

ads
ads

Dizi ve  Film  Fragmanları  Nereden İzlenir?


Zamanımızda   diziler oldukça  ön planda  olduğundan dolayı  öncesinde  izleyici kitlesi mutlaka  fragmanını izlemek ister. Bu sebeple  fragman izleme  oranı oldukça  yüksek.  Günümüzde birçok dizi  birçok kanalda yayınlanmakta. Her birinin ayrı bir yeri olmakla birlikte en çok izlenen diziler arasında yer alan dizilerden bir tanesi  şüphesiz TRT 1 ekranlarında her Cuma akşamı yayınlanmakta olan "Payitaht Abdülhamid" dizidir.


Payitaht Abdülhamid yayına başladığı günden buyana büyük izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştır.  Birçok siteden   fragman izleme olasılığı mevcut olmakla birlikte   reklamsız ve direk  herhangi bir sorun yaşamadan rahat bir şekilde  istediğiniz  dizinin veya  filmin  fragmanını izlemek için "bicaps" sitesini  öneririz.

Oldukça genişm   kategori ve arşive sahip olan  fragman izleme sitesi  sizler için  kolay kullanış ve tek tıkla  sizlere  fragman izleme imkanı sunmaktadır.

Diziler  günümüzde  her insanın  izlediği  vazgeçilmez günlük akşamları   stres atmak için  televizyon veya  biligsayar karşısına geçerek zamanı değerlendirmek için birebirdir. Bu sebeple her insan farklı günlere   ve  dizinin  yayın  tarihine göre  özel bir  değer vermekte ve o zaman ve dizinin yayınlanma saatine  göre kendini ayarlamaktadır.

Tabi bununla beraber  kaçırılan dizi  teknolojinin gelişmesi ile  birlikte   dizinin yayın yaptığı kanalın  orjinal  bağlantısı  ile  kaçırılan bölümü izleme imkanı bulmaktadır.

Bu yazımızda sizlere  fragman ile  ilgili kısaca özetle  rahat şekilde herhangi dizi  veya  herhangi bir filmin fragmanını izlemek için önerilerimizi sunduk.  

Buna  bağlı olarak  Cuma  günleri ekrana gelen ve  yazımızda ismi geçen "Payitaht Abdülhamid"  dizisinin son bölümünün  fragmanını da  aşağıdaki   videodan izleyebilirsiniz.  

Payitaht Abdülhamid 99. Bölüm 1.Tanıtım (Her Cuma 20:00'de) İzle..



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.