-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Kıvırcık Saç Toplama

ads
ads

Kıvırcık Saç Toplama Modelleri


Kıvırcık saçlara sahip bayanlar ,  saçlarına çeşitli şekiller vermekte bir sürü zorlanırlar .  Saçlarının kabarıp şekil almaması ise ,  kıvırcık saçlı kadınların en bir sürü karşılaştığı meselelerden biridir .  Bu yazımızda kıvırcık saçlı bayanlara birden çok saç toplama teklifinde bulunacağız .  Perma ile kıvırcık saçlara sahip durumda olan kadınların yanında naturel kıvırcık saçlara sahip bayanlar ,  saçlarını dağınık topuz ile şekillendirebilirler .



Kıvırcık saçların modelini sabitlemek kolay değil olabilmektedir ve kısa zamanda saçın biçimi bozulabilir .  Hacimli ve kıvırcık saçlı bayanlar ,  saçlarının üstünü arkadan toplayarak ve yanlardan birden çok bukle ile ayırarak saçlarına şekil verebilirler .  Kıvırcık saçlarınızı taraftan dekoratif bir toka ile toplayabilirsiniz .  Bu saç modeli ,  uzunca süre sağlam kalır .  Kıvırcık saçlara sahip bayanlar ,  gevşek topuz yeni sezon modelleri ile saçlarına şekil verebilirler .  Saç spreyi ve kremler faydalanarak kıvırcık saç modellerini ek olarak uzunca süre sağlam duruma getirebilirsiniz .  Kıvırcık saç modellerine sahip bayanlar ,  taraftan saçlarını örebilir ve uzunca kıvırcık saçlara sahip bayanlar da farklı örgü yeni sezon modelleri ile saçlarını toplayabilirler .



Yazan: T. Yelkenci

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.