-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » » » Coronavirüs (Koronavirüs) nedir? Belirtileri

ads
ads

Coronavirüs (Koronavirüs) Belirtileri Nelerdir?


Corona virüsü ilk belirtileri nelerdir? Corona virüsü (koronavirüs) testi nasıl yapılır ve aşı bulundu mu?


Dünyamızı çok kısa sürede etkisi altına alan Korona virüsü Bugün ülkemizde bir kişinin ölümüne neden olduğu haberlerde belirtildi. Corona virüsü 2 ila 14 gün içerisinde virüsün olup olmadığı netlik kazanmaktadır. bir kişisde koronavirüsü olup olmadığı ilk belirtilerinden birini ise yüksek ateş oluşturmaktadır. Dünyada bilim insanları corona virüsü aşısıyla ilgili çalışmalarına devam ederken Çin'den de umut verici bir haber geldiği söylenmektedir.

Coronavirüs (Koronavirüs) nedir? Belirtileri


Corona virüsü belirtileri kaç günde ortaya çıkar?


hastalığın kuluçka dönemi olan 2 ve 14 gün içerisinde virüsün olup olmadığı kesin sonuç vermektedir. Tüm merak edilenler haberin devaöında..

(COVID-19), Corona virüsü ilk olarak Çin’in Vuhan Eyaleti’nde Aralık ayının son günlerinde doğru solunum yolu belirtileri (ateş, öksürük, nefes darlığı) gelişen bir grup hastada yapılan araştırmalar neticesinde 13 Ocak 2020’de tanımlanan bir virüs korona virüsüdür.

CORONA VİRÜSÜ BELİRTİLERİ HAKKINDA!


Koronavirüsü bulaşan kişilerde belirtilerin olmayacağı gibi genel olarak sık sık olabilen belirtiler aşağıda:

Hafif veya şiddetli öksürük- Yüksek ateş- Nefes darlığı- Zatürre- Böbrek yetmezliği gibi belirtiler görülebilir..


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.