-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » En İyi 5 Antalya Oteli: Antalya'nın En İyi Otelleri

ads
ads
En İyi 5 Antalya Oteli: Antalya'nın En İyi Otelleri


Yaz aylarının favorisi, tatil deyince ilk aklımıza gelen yerlerden biri olan Antalya, her yıl sayısız yerli ve yabancı ziyaretçinin tatil planında yer alıyor. Plajları, doğal güzellikleri ve tarihi değerleri ile dolu dolu geçecek bir seyahat vadeden şehir, Lara, Belek, Kaş, Side, Adrasan, Alanya, Olimpos gibi pek çok tatil cennetine de ev sahipliği yapıyor. Bünyesinde ultra her şey dahil, her şey dahil, butik otel ve daha nice konaklama seçeneği bulunan Antalya Otelleri sayfasından derlenmiştir.

1 - Adam & Eve Hotel


Antalya-Belek'te denize sıfır konumda yer alan Adam & Eve Belek, lüks bir tatil arayışında olanların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Özel plaj alanı, yüzme havuzları ve modern dekorasyonlu konforlu odalarıyla ön plana çıkan otel her şey dahil konseptinde hizmet veriyor. Tatilcilerin bir seyahatten beklediği tüm olanakları sunan otel SPA olanakları ve aktiviteler bakımından da bir hayli zengin. Siz de Adam & Eve hizmetleri ile kendinizi özel hissedin.

2 - Nirvana Lagoon Villas Suites & SPA


Antalya - Kemer'in Beldibi mevkiinde hizmet veren Nirvana Lagoon Villas Suites & SPA, ister çocuklu ailelerin ister çiftlerin gönül rahatlığıyla konaklayabileceği bir konaklama hizmeti sunuyor. Muhteşem bir doğa manzarasına sahip olan otel aquaparkı, eğlence dolu aktiviteleri ve tabi ki şefler tarafından hazırlanan yemekleri gönlünüzü kazanmayı başarıyor. Tesiste 900 m'lik bir kumlu-çakıl özel plaj, SPA merkezi ve 14 adet yüzme havuzu bulunuyor.

3 – Wome Deluxe Hotel


Alanya-Avsallar'da denizin hemen yanı başında yer alan Wome Deluxe Hotel, alkolsüz her şey dahil konseptinde siz konuklarına hizmet veriyor. Kadınlar için ayrı bir plaj alanı bulunan tesiste gün boyu açık büfe yemeklerin yanı sıra alkolsüz yerli-yabancı içecekler ücretsiz olarak servis ediliyor. Tesis aynı zamanda yeni evlenen çiftlere unutulmaz bir balayı deneyimi yaşatıyor.

 

 

4 – Luna Blanca Resort & Spa


Luna Blanca Resort & Spa Side'de kendi özel plaj alanına 270 m mesafede yer alıyor. Çocuk dostu olan tesis su kaydıraklı havuzları ve çocuk kulübü ile minik misafirlere unutamayacakları bir deneyim yaşatıyor. Ultra her şey dahil konseptine sahip otel 12000 m2'lik bir alanda kurulmuş ve yetişkinler için de onlarca farklı eğlenceli aktiviteye ev sahipliği yapıyor. Tesis bünyesinde açık büfenin yanı sıra 3 adet alakart restoran bulunuyor.

5 - Rixos Downtown Antalya


Konyaaltı'nın o meşhur plajına 300 m yürüme mesafesinde yer alan Rixos Downtown Antalya, misafirlerini halk plajının kendisine ait özel bölümünde ağırlıyor. Tesis oda-kahvaltının yanı sıra tercihe göre tam ya da yarım pansiyon konseptinde hizmet verebiliyor. Restoranda kahvaltılar açık büfe olarak servis edilirken, öğle ve akşam yemeklerinde alakart menüler misafirlerin beğenisine sunuluyor. Tüm bunların yanı sıra otelin SPA olanakları ve havuzu keyifli bir seyahat vadediyor.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.