-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Web Tasarım Herkes Yapabilir mi?

ads
ads
google


Gelişen  teknoloji ile insanlar artık zamanının büyük bir bölümünü  internet üzerinde  web sitelerde geçirmektedir. 2020  yılı  itibarı ile yaşanan dünya genelini kapsayan covid-19 koronavirüsü nedeni ile artık daha fazla internet üzerinde  araştırma, alışveriş, online işlemleri  vb. gibi birçok ihtiyaçları web üzerinden yürütmektedir. 


Web Tasarım  Herkes Yapabilir mi?


Bu nedenle 2020  senesi artık teknolojinin  zirvesi durumunda diyebiliriz.  birçok insan artık  mecburi olarak evde kalmak zorunda bazı kişilerde işinden olmuş ve yeni  kazanç kapıları aramaktadırlar. Uzun zamandan beri  tahmin ettiğimiz ve dile  getirdiğimiz  gibi gün gelecek  zaman internet zamanı ve işlerin birçoğu online olarak bilgisayarlar üzerinden yapılacak  sözünü  tekararlardık ve bu  zaman tamda o zamana tekabül  ederek eskisi gibi değil  yeni bir  dönemle online işlemlerin en fazla yapıldığı yepyeni bir döneme  girmişken web  tasarım işi olmazsa  olmazlardandır.

Başlıkta belirtiği  gibi her insan internet üzerinden bir marka sahibi  ve iş  sahibi  olarak en önemlisi ise   web tasarım yapabilir  mi?   Bunun cevabı hem evet  hemde   hayır. Her insanın  bilgi ve birikimi  çok  farklı olduğu için  öncelikle  bir alt   yapıya   sahip  olması lazım. Bundan  yıllar önce  bu işe başlayan ve zaman içinde  profesyonel olan kişiler ile yeni  başlayanlar  ne yazık ki  aynı derecede  olmayacağını  bilmeniz  gerekir.

Fakat  imkansız  diye birşey yok. Başarmak için ilk adımı  atmak ve  öncelikle  bu işi online  destek veren ve dersler ile  pekiştirmenizi  sağlayacak  çok kaliteli  siteler  mevcuttur.


seo


İnternet  alanı oldukça  geniş bir okyanus  gibidir. Bu nedenle   kişilerin  gelir  elde  etmeleri için bir  e-ticaret  sitesi kurabilir, blog  sitesi  kurabilir yetenekli  olduğunuz  herhangi bir bölümden devam ederek  teknik  destek ve  yardım ile zaman içinde  iyi bir yere  arama  motorlarınd gelmeniz  olasıdır. 

Öncelikle iyi bir tasarım gereklidir.  Olmazsa olmazlar arasında yer  alır. İyi bir  ve  dahi  çok   farklı  dikkat  çekici kimliğinizi ön plana  çıkarmak için  mutlaka  genel  bilgileri  edinmeniz  gereklidir.  Hiçbir şey için geç  kalmış  değilsiniz.


Google'da Öne Çıkmak İçin   Yapmanız Gerekenler


Artık işinizi  home ofis olarak yapmaya karar vediyseniz  yapmanız gerken arama motorlarında en çok kullanılan arama motoru olan Google'da  en ön sıraya çıkabilmenizdir.  Google'da aramalarda 1. sıraya  çıkmak her ne kadar zor olsada  profeyonel hizmet veren kişiler tarafınca kısa zaman içinde ön  sıralarda  yer  almanız mümkündür.

Google'da markanızı   arayan kişi ilk  sırada  sizi veya  kelime  bazlı aramalarda  kelimeniz  örnek olarak web tasarım  üzerinden hizmet veriyorsanız bu kelimede en ön  sırada çıkma tanınma buna bağlı  olarak  ilgili  müşterinizin  sizi  bulmanızı sağlamak için gerekli eylemlerden bir  tanesidir. Seo ile bu işin üstesinden gelebilirsiniz  fakat kendiniz değilbu işi   uzmanlarına bırakmanız gerekir.  Bu yüzdendir ki seo  hizmeti  konusunda en  iyi olanı seçmeniz  gerekir. Ucuz etin  yahnisi yenmez derler   bir bütceniz  olması  gerekir  ve   konumuzda  belirttiğimiz  adresi  size  önermekteyiz. 

En   kaliteli  ve  uygun   fiyatları  ile  sizlere  indirimli  olarak  seo hizmeti vermektedir.  kısa zaman içinde   bu şekilde  aramalarda   ilk  sıralara  çıkarak müşterilerin sizlere   ulaşmasını  sağlayarak    oldukça  iyi  gelir  etme  şansınızı kaçırmayınız.

Logo  tasarımı, Google seo, Sosyal Medya Yönetimi, Google’da İlk Sayfa hizmeti,   kurumsal  kimlik hizmeti,  Özel web  tasarım ve daha fazla seçenekleri ile kalite hizmet.

Makalemizi  yazmamızda yardımlarından  dolayı iF  ailesi  olarak  "web-tasarimci.com"  ekibine  saygılarımızı sunuyoruz.

Aklınıza   takılan  herhangi  bir  soru veya bilgi sahibi olmak için önerdiğimiz  siteyi  ziyaret edebilir ulaşabilirsiniz.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.