-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » İspanyolca, Fransızca Ve Arapça Çeviri

ads
ads

İspanyolca, Fransızca Ve Arapça Cümle Çeviri


Onlarca ülke gezip yeni kültürler öğrenmek birçoğumuzun hayali. Yüzlerce ülkemizin bulunduğu dünya da düşünebiliyor musunuz kaç alt kültür mevcut? Sadece ana kültürünü değil yeni kültürleri de benimsemek kişinin vizyonunu oldukça geliştirir. İspanya da domates festivaline katılırken eminiz ki yeni şeyler öğreneceksinizdir, İspanyolca cümle çeviri programı kullanmak size oldukça yardımcı olur. Aynı şekilde Notre Dame Katedralinin Fransızca çeviri hikâyesini dinlemek. En müthişi ise Giza piramitlerinin gölgesinde Arapça çeviri konusunda yardımcı olan kişilerle sohbet etmek… Bunların size neler katabileceğini düşünsenize.

Hayat sadece evde kapalı kalmak için oldukça kısa sizde fırsatını bulduğunuz ilk an Boğalarla koşmaya ve İspanyolca cümle çeviri yanlışları yapmaya gitmelisiniz. Bilin ki hiçbir dil Fransızca çeviri yapıldığında Fransızca kadar yakışmayacak Notre Dame de Paris müzikaline bu yüzden gezmenin yanında dil öğrenmeye de adayın kendinizi. Geziye yakın ülkelerden başlayacağınızı varsayarsak Arapça çeviri öğrenmeye başlamanız ilk adım olur. Böylelikle Mısır gibi daha yakın ülkelerden Avrupa ülkelerine geçebilirsiniz..

İspanyolca, Fransızca Ve Arapça Çeviri


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.