-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sevgiliye Ağır Sözler

ads
ads

Gün içerisinde insanlarla karşılıklı konuşmalarımız sırasında kullandığımız sözler, nerede ve ne zaman söylendiğine bağlı olarak farklı anlamlar taşımaktadır. Sevdiğimiz bir kişiye karşı duygularımızı ifade etmenin en güzel yolu ise harika bir söz söylemektir. Sevgiliye ağır sözler arasından sevdiğiniz insana olan duygularınızı ifade etmenize yardımcı olacak etkileyici bir söz seçebilirsiniz.

Sevgiliye Ağır Sözler

Biriktirmiş olduğunuz duyguları, karşınızdaki kişiye anlık olarak hissettiğiniz duyguları paylaşmanın en güzel yolu etkileyici bir söz kullanmaktır. Ufak gerginlikler ve tartışmalar ardından sevgilinizin sizi kırdığını ve duygularınızı incittiğini anlaması için bir söz söylemek istiyorsanız sevgiliye ağır sözler arasından bir paylaşım yapabilirsiniz. Fakat bu sözleri karşınızdaki kişiye sarf ederken onun kalbini kırmamaya dikkat etmelisiniz. Değer verdiğiniz bir kişiyle aranızdaki ufak bir tartışmanın büyümesine neden olmak istemezsiniz.

Sevgilinize olan kızgınlığınızı bir söz ile paylaşmak ve yapmış olduğu hatayı fark etmesini sağlamak için ağır bir söz paylaşmak isteyebilirsiniz.

Ağır Sözler

Kalbinizi kırmış ve yapmış olduğu hatayı ısrarla fark etmeyen değer verdiğiniz kişinin aklının başına gelmesi için belki de bir ağır söz duymaya ihtiyacı vardır. Kalbinizi kırmış o kişiyle paylaşabileceğiniz ağır sözler arıyorsanız sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Onunla paylaşabileceğiniz ağır sözlerden birisi ise şu şekilde;

“Yalan sözlere, yalan sevgilere her şeye doydum. Tek doğru sana inanmamdı.”

Size karşı yalan söylediğini fark ettiğiniz sevgilinize söyleyebileceğiniz bu söz, artık onun sözlerine itimat etmeyeceğiniz ve yalanlarına inanmayacağınız anlamını taşımaktadır. İlişkinizde fark ettiğiniz tek doğrunun, onun yalanlarına inanmak olduğunu ifade etmek için kullanılabilir.

Ağır söz örnekleri

Ağırlık insanı adam etseydi, bütün kayaların koca bir adam olması gerekirdi.

Aşk dediğin erkek olanlara değil, adam olanlara yakışan bir duygudur.

Aşk çıkarlar olmadan yaşanır. “Beni sevdiğin kadar seni severim” demek, aşık olmak değil ticaret yapmaktır.

Aşk basit bir kovalamacadan ibaret değildir. Eğer öyle olsaydı, kedi ve köpek dünyanın bir numaralı çifti seçilirdi.

Ben sevgiyi yalnızca seninle tatmıştım. Sen başkasıyla yatarken ben, hayalini dahi aldatmamıştım.

Aşığım sana derken, a harfini sildim ben. Sen uyu güzelim, aşığım sanmaya devam et.

Adının ve soyadının baş harfini büyük yazarım fakat sana verebileceğim en büyük değer bu. Çünkü gerisine hiç mi hiç değmezsin.

Seni çıkarmakla toplamak arasında hiçbir fark yok. Çünkü sonuç hep sıfır.

Ne olurdu sanki, eski bir televizyon misali, tepene vurduğumda düzelebilseydin?

Karakterin fotoğraf makinesinin objektifine yansısaydı, inan ki o bile bozulurdu.

Merdivenleri birer birer tırmanırsın da, en son basamağa geldiğinde o merdivenin aslında yanlış duvara dayandığını anlarsın ya, işte o çok acı.

Hadlerini aşarak hayatıma burnunu sokanlara, ağzımı açarak ağır laflar sokarım.

Ne yapacaksın işte, bazısı da insan şeklinde doğuyor, odun şeklinde hayatına devam ediyor.

Anladım ki insan olmayı beceremeyeceksin. Ben de zorlamamaya karar verdim. Çünkü belli ki malzemen yetmeyecek.

En güzel sözler için www.sozler.org sitemizi ziyaret ediniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.