-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Pvp Serverler Güvenilir mi?

ads
ads

Pvp server sayısı her geçen gün artmakta ve server sayısı arttıkça da oyuncular tarafından haklı olarak pvp server güvenirliliği sorgulanmaya başlanmıştır. Pvp serverler’de bulunan açıklar oyuncu hesaplarını riske atmaktadır. Oyuncular ise emeklerinin boşa çıkmaması için oyun açıkları giderilmiş server arayışına girmişlerdir. Günümüzde bu kriter, oyun seçiminde pvp özelliklerine göre daha ön plandadır. İyi özelliklere sahip oyunları oynamaktansa güvenilir pvp serverde oyun oynayarak emeklerini boşa çıkmamasından yana olan oyuncular bu tarz pvp serverleri bulmakta zorlanabilirler. Her pvp server güvenilir demek yanlış olur ancak çok sayıda kurumsal, açıklarını gidermiş pvp server bulunmaktadır.

Güvenilir Pvp Server Nasıl Bulunur?

Kurumsal yapıda olan pvp serverler kalite bakımından şahısların açtığı oyunlara göre daha güvenilirdir. Kurumsallık oyuncuya karşı bir sorumluluk verir. Zira vergilerini dahi ödeyen bu oyunlar oyuncu emeklerini gözetmek zorundadırlar. Dolayısıyla oynamaya başlayacağınız oyunun özelliklerinden önce bakmanız gereken ilk durum pvp serverin kimler tarafından açıldığı ve hangi firma tarafından kurulduğudur. Eğer bu önemli kriter sağlanıyorsa oyun özelliklerine bakabilirsiniz. Zira önce oyun özelliklerine bakmanız, o oyunu özellikleri açısından eleyip dokumanız oyunun kurumsal bir yapıda olmadığını öğrendiğinizde size vakit kaybettirecektir. Bu tarz pvp serverler hakkında güvenirlilik ile ilgili bilgi almak için pvp serverler tanıtım sitesi olan pvpserverler.org üzerinde yapılan yorumları inceleyebilirsiniz. Hatta oyunlarda yaşamış olduğunuz negatif deneyimleri de üye olarak paylaşabilirsiniz.

Senelerdir Aktif Olan Serverler Güvenilir mi?

Yaşça büyük olan pvp oyunları güvenilir olarak kabul görebilir. Ancak bu oyunlarda da yeni başladığınızda eski oyuncularla yaşayacağınız seviye ve eşya farkı yüzünden oyunu oynamak hiç mantıklı olmayacaktır. Bu sebeple eski, yıllardır açık olan pvp serverlerin devam serverlerini bekleyebilirsiniz. Mesela livamt2 oyunu, lovamt2 yapımcıları tarafından yapılan bir devam oyunudur. Lovamt2 ekibi yaklaşık 10 senedir bu konuda hizmet vermektedir. Dolayısıyla bu ekibin yayınlayacağı serverleri takip etmek, yeni açacakları metin2 pvp serverler’den haberdar olmak güvenilir pvp server bulma yolunda iyi bir yoldur. Bu ve buna benzer diğer pvp serverler tanıtımları içinse kaynakta bulunan ve bu yazıyı yazarken yararlandığımız siteyi takip edebilirsiniz.

Kaynak: https://www.pvpserverler.org/



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.