-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » 9. Gezegen Mi?

ads
ads

Dokuzuncu Gezegen Var mı? Şuan bilinen 8 tane gezegen var 9. olduğu da söylenmekte.

9. Gezegen var ise nerede?


Bu sadece bir düşünce 9. gezegen var mı yok mu bunu tam olarak  bilmiyoruz. Bilim insanları bu konuda ne tür araştırma yapmış  bunu detaylı araştırmak gerekir ki kesinlik kazansın. Biz sadece düşüncelerimizi  aktaracağız.

Bu düşünceler gerçeklik ifade etmediği gibi olmayacağı anlamınada gelmez.

dokuzuncu bir gezegen ve 9  ve sonrası zaten tekrardır sayılarda da bu böyledir. 9. gezegen olabileme olasılığı aklımıza çakıldığından beri neden olmasın diyerek  sözü  fazla  uzatmadan zaman ve mekan kavramı dikkat ederseniz 2020  yılında  değişti  sanki öyle hızlı bir zamandayız ki bunun farkında değiliz ve akıl almaz olaylar ve insanları şaşkın hale getiren olaylar hep bu sene yaşandı.

9.  gezegen


Konumuza dönelim 9.gezegen blimsel olarak kanıtlanmış  değil sanırım  veya olsa idi mutlaka   görüntüsü  falan olurdu.

Kısa ve öz olarak  bizim  fikrimiz 9.  gezegen şuan bulunduğumuz yer 0labilir mi?

Yani 9. gezegen aynı dünyamız gibi ama biz bir anda kendimizi 9. gezegen yani dünyanın  aynısı ama 9. gezegende olma ihtimalimiz?

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.