-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Okul İçin Saç Modelleri

ads
ads

 Okul İçin Saç Modelleri


Okula giden talebelerin saçlarına itina göstermeleri kesinlikle gerekiyor . Öğrencilerin konsantrasyonu tarafından da bizzat kendilerini okulda sıkı anlam edebilmeleri tarafından da saç çok mühimdir .


Özellikle ortaokulda ve lisede öğrencilerimizin saçlarına hocaları da uyarı etmektedir . Hocaları da itinalı olmalarını ve derse itinalı bir biçimde gelmelerini öğrencilerden istemektedir . Bu yüzden okula girişlerde ve derslerde onları muayene etmektedirler . Okulda kızlarımızın kullanabileceği temel saç yeni sezon modelleri vardır . Özellikle saç örgüleri tepeden yapıldığında saçı çok harika işaret etmektedir . Tepeden 2 yana örgü ve bir örgü yapılabilir . Ayrıca balıksırtı örgü ve mısır örgü dedikleri modelde saçlarda bir sürü güzel durmaktadır . Bu modeller yapıldığında saçta uzunca süre daimi olabilir .  Bir Sürü pek bozulmaz ve gün boyu talebeler amaçlı kullanışlı olabilir . Sadece talebeler amaçlı değil gündelik yaşamda da birsürü genç kız bu model saçlarla dışarı çıkar  Bir farklı model ise saçlara bu örgüleri yaptıktan ardından saçı açmaktır . Normal örgü balıksırtı örgü ve mısır örgüyü örüp saçınızda beklettikten birden çok saat ardından açarsanız günboyu kullanabileceğiniz huzurlu saç yeni sezon modelleri elde edebilirsiniz .


Yazan:  T. Yelkenci


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.