-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kaliteli ve Deneyimli Kadrosu ile Özel İstanbul Electrolux Servisi

ads
ads
Ev aletleri ve profesyonel aletlerde küresel liderlerden biri olan Electrolux firması, 40 milyon üzeri tüketiciye ulaşmıştır. Tasarımı iyi, tüketici görüşlerine kulak veren bu firma, tüketicilerin gerçek ihtiyaçlarını karşılamak üzere yeniliklere odaklanmaktadır. Kalite ve fiyat dışında tasarımda yenilikçilik ve modernliğe odaklanmış bir firmadır. Ürünlerde sorun yaşandığında ise Özel Electrolux Servisi olarak biz hizmetinizdeyiz. Ekibimiz kaliteli ve güler yüzlü hizmet göstererek her zaman müşterileriyle beraber olduklarını kanıtlamaktadır. Electrolux Servis Maltepe çalışanlarımız, müşteri memnuniyetini el üstünde tutarak, her zaman bunu üzerlerine görev bilmişlerdir. 

Firmamızda uygulanan en uygun fiyat politikamız siz değerli müşterilerimize ve cebinize verdiğimiz önemdendir. Mobilite ekiplerimiz ile yüksek hızda servis hizmeti sağlayabiliriz. Müşterilerimizin bizi seçme sebebi, iş yapılırken kalite kavramından asla vazgeçmiyor oluşumuzdur. Eğitimli uzman kadromuz, firma çalışanları ve düşük fiyatlarımız ile müşterimizin memnuniyetine ne kadar odaklandığımızı göstermiş durumdayız. Servisimizde kullanılan yedek parçalar tamamen orijinaldir. 

Yenilenen cihazlarınıza ek garanti süresi sağlamaktayız. Ayrıca ürünleriniz için elimizde bulanan aksesuar seçeneklerimiz bulunmaktadır. Acil durumlarda nöbetçi personellerimiz bulunmaktadır. Bu personellerimizi sadece hizmette bulunması için değil ücretsiz sorular sormak için de arayabilirsiniz. Bazen bireylerin montajı kendi kurmak istemesi ürün ve ürünün garanti kapsamı üzerinde olumsuzluklara yol açmaktadır. Firmamız bu bağlamda da montaj hizmeti vermektedir. Bu şekilde istenmeyen hasarların önüne geçilmiş olur. Ayrıca uzman gözüyle montaj bölgesinin değerlendirilerek ürünün en uygun konumda çalıştırılması gibi ufak detaylar ürünün ekonomik hayatının uzunluğunu arttırarak sizi maddi zararlardan kurtaracaktır. Araçlarımız sizden gelecek başvurularla senkronize edilir ve size en yakın olan ekip yönlendirilir. 

Özel İstanbul Electrolux Servisi'mizin tek düşüncesi olan şartsız müşteri mutluluğu bizim için birçok şeyden önde gelmektedir. Bizlere telefon numaralarımızla ve internet sitemizden başvuruda bulunabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.