-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Ayakkabı Kaliteli Olmalıdir

ads
ads

 Ayakkabı Kaliteli Olmalı


Ayakkabı Kalifiye Olmalı ,  Esasında bedenimize baktığımızda  en mühim giyecektir ayakkabı .  Bedenimizin tüm yükünü ayaklarla beraber ayakkabılar çeker .  Çocukluğumda bu civarı bir sürü tür ve kalitede ayakkabılar yoktu .  Günmüzde ayakkabı ve çeşitleri bir sürü arttı .  Bir mağazaya girdiğinizde ya da webten satın almak istediğinizde sayfalarca ayakkabı çeşitleri yeni sezon modelleri vardır .  Bende webten ayakkabı almaya başladım .  Bazen dükkan dükkan mağaza mağaza geziyorum ama ara sırada webten alım satım yapıyorum .


Genelde ayakkabı zevkim yoktur ,  fakat benim amaçlı görünüş ve tasarımdan öncesinde ayakkabı huzurlu olmalıdır .  Spor , bot , çizme , klasik her halükarda ben rahatlığı seviyorum .  O sebeple öncesinde rahatlık ,  ardından kalite ve fiyatı mühimdir .  Ama günmüzde kalifiye ayakkabılar benim düşünceme göre pahalı ayakkabılardır .  Kalifiye ayakkabı pahalı ayakkabıdır .  Ben rahatlık dedim ama her insan çeşitli kriterler arıyor .


Son olarak ayakkabı insanın aynası gibidir ,  sizi fark ettirmekte birebirdir .  Belkide Bayanlar ve erkekler önce kişilerin gözlerine değilde ayaklarına bakıyordur .  İyi ve kalifiye ayakkabılarla her süre bir hamle önde olun .  Mühim durumda olan huzurlu hissetmetir bazıları amaçlı bende onlardanın . ..


Yazan: T.Yelkenci.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.