-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Gittigidiyor E-Ticaret Entegrasyonu

ads
ads

 En popüler e-ticaret alışveriş siteleri arasında yer alan Gittigidiyor mağazanızı entegre edebileceğiniz yegane platformlardan biridir. Yapacağınız Gittigidiyor entegrasyon ile çok sayıda avantaj elde edebilirsiniz. Piyasaya baktığınızda e-ticaret sitenizin başarılı şekilde ilerleyebilmesi için online pazar yerinde geniş bir kitleye hitap etmesi gerekir. Böylece mağazanızın müşteri trafiği artacak ve aylık, yıllık satışlarınız hedeflediğiniz noktaya ulaşacaktır.


Gittigidiyor E-Ticaret Entegrasyonu


İyi planlanan ve uygulanan entegrasyon çalışması ile potansiyel müşterilerin mağazanızı ve sitenizi rahat şekilde ziyaret etmesini sağlayabilirsiniz. Bu amaçla ilk olarak e-ticaret paketleri aracılığıyla ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılayan sitenizi kurabilir ve daha sonra Gittigidiyor dükkan açma çalışmalarına başlayabilirsiniz. Bunu yaparken komisyon oranları, evrak işlemleri gibi çeşitli aşamaları eksiksiz şekilde tamamlamanız gerekecektir. Bunların her birini doğru yapabilmeniz için profesyonel destek almanızda yarar vardır. Bu sayede hem siteniz hem de yapacağınız entegrasyon başarıya ulaşacaktır.

Gittigidiyor’da Mağaza Açmak

Gittigidiyor mağaza açmak sandığınız kadar zor değildir. Bu işlem için ilk olarak hangi aşamaları tamamlamanız gerektiğini bilmelisiniz. Gittigidiyor’un nasıl çalıştığını, sitede geçerli olan komisyon oranlarını, başvuru için nelerin gerekli olduğunu ve buna benzer detayları öğrenerek aklınızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz.




Başlangıçta Gittigidiyor mağaza açmak için gerekli evraklar hakkında bilgi alabilirsiniz. Bu işlem için öncelikle siteye kayıt oluşturmanız gerekecektir. Kayıt işleminizi herhangi bir kişisel bilgi girmeden ücretsiz olarak yapabilirsiniz. Üyelik bilgilerinizi tamamladıktan sonra ürünlerinizi uzun süreli ve ücretsiz listeleme, firma bilgileriniz ile logonuzu ekleme, mağazanın internet adresinden müşterilere direkt ulaşma ve ücretsiz şekilde API servislerinden yararlanma gibi işlemleri yapmalısınız. Bu işlemlerle uğraşmak istemiyorsanız, ücretsiz entegrasyon hizmeti sunan hazır e-ticaret paketlerini tercih edebilirsiniz.

Gittigidiyor Mağaza Komisyon Oranları 2020

Gittigidiyor komisyon oranları 2020 yılı için güncellenmiştir. Buna göre platform kapsamında hizmet bedeli oranı, pazarlama destek bedeli oranı ve Gittigidiyor komisyon oranı olmak üzere üç farklı oran vardır. Buna göre satış yapacağınız her ürün için %13 ile %14 civarında komisyon alınmaktadır. Pazarlama destek bedeli oranı ise sadece 22 TL ve üzerinde bedele sahip olan ürünlerden tahsil edilir.




Gittigidiyor komisyon ücretleri ve entegrasyonla ilgili merak ettiğiniz tüm detaylara ulaşmak istediğinizde sizin için en doğru adres Kobisi olacaktır. 7/24 profesyonel destek veren ekip sayesinde yapacağınız Gittigidiyor entegrasyonu pek çok avantajı da beraberinde getirecektir. İki sitenin de ortak panel üzerinden hizmet vermesi sayesinde hem Gittigidiyor mağazanızdaki hem de kendi internet sitenizdeki ürünleri rahatça yönetebilirsiniz. Tüm işlemlerin eşzamanlı olarak yapılması sayesinde dilediğiniz zaman stoklarınızı güncelleyebilir, ürün ekleme işlemi yapabilirsiniz. Uygun fiyatlı hazır e-ticaret paketleri sunan Kobisi sayesinde sanal pazar yerlerinde mağazanızı tek tıkla açabilirsiniz.

 


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.