-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Tekstil Sektöründe Yaşanan Bir İlk

ads
ads

 Tekstil Sektöründe Yaşanan Bir İlk


Sadece İstanbul’da değil, ülkemizin çeşitli noktalarında faaliyet gösteren toptan giyim firmaları ile mağaza fiyatının altında satılan ürünlere sahip olabiliyoruz. Özellikle İstanbul’un Fatih ve Osmanbey gibi semtlerinde yoğunlaşmış olan toptan giyim mağazaları, her zevke uyan geniş ürün seçenekleri ile mağazacılık sektörüne ciddi bir rakip olma yolunda ilerlemektedir. Günümüz alışveriş alışkanlıklarının online dünyaya yöneldiği şu günlerde, en az e-ticaret siteleri kadar ilgi gören toptan giyim mağazalarının normal mağazalardan daha fazla tercih edilebilir olmasında esasen şaşırılacak bir durum yoktur. Çünkü insanların online alışverişi tercih etme nedenleri ile, toptan giyim mağazalarını tercih etme nedenleri hemen hemen aynıdır. Tıpkı online alışveriş sitelerinde olduğu gibi toptan giyim sektöründe de uygun fiyat ve yüksek kalite olguları ön plana çıkmaktadır. Elbette bu durumda insanları mağazacılık sektöründen uzaklaştırarak online alışverişe ve toptan giyim firmalarına yaklaştırmaya başlamıştır.


Özellikle bayanlar tarafından sıklıkla tercih edilen giyim siteleri, son zamanlarda toptan giyime olan ilgideki artışı analiz ederek bu sektöre de adım atmaya başlamışlardır. Kendi internet sitelerinde satılan ürünleri toptan satıcılara satarak daha fazla kişiye ulaşmayı hedefleyen giyim siteleri, özellikle elbise ve etek gibi bayanların beğenerek aldıkları ürünleri bu kategori içerisinde satarak sürümden kazanmaya çalışmaktadırlar. Bu atılım ile aynı zamanda online alışveriş sitelerini tercih etmeyen kişileri de hedefleyen online markalar, kar marjlarını artırmayı başararak daha fazla gelir elde etmeye ve sektörel paylarını da aynı oranda yükseltmeyi başarmanın haklı gururunu yaşamaktadırlar. Alışveriş alışkanlıklarımızın tamamen değiştiği bu çağda, böylesine akılcı yaklaşımların olmasını yerinde bir karar olarak gören biri olarak, ben de toptan giyim ve e-ticaret sektörlerinin dayanışmasından son derece büyük bir memnuniyet duyuyorum. Çünkü bu olayı sadece satış odaklı bir başarı olarak görmüyorum. Toptan giyim ve online alışveriş dayanışmasının giyim sektöründeki fiyatları aşağı çekmesi ile daha fazla kişinin dilediği gibi giyinmesi ve alışveriş yapmasını da coşku ile karşılıyorum.



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.