-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » C Vitamini Serumların Faydaları

ads
ads

 

Cilt bakım rutininize eklemeniz gereken en önemli takviyeler arasında C vitamini serum yer almaktadır. Günlük bakımda birçok özelliği sayesinde cildinizi besleyen ve yapılandıran serumlar, sonuçlarını kısa sürede görebileceğiniz yapıya sahiptir. İçerdiği formülü sayesinde cildinizin sağlıklı görünmesine yardımcı olacak bir ürün arıyorsanız New Essentials C vitamini serum 30 ml’yi tercih edebilirsiniz.

C Vitamini Serumların Faydaları



Yüz ve cilt bakımında etkisini gösteren New Essentials C vitamini serumun birçok faydası bulunuyor. Yetişkinlerde belli süre sonra azalan kolajen üretiminin dengelenmesi en büyük özellikleri arasında yer alıyor. Cildinizi ölü derilerden arındıran ve cildinizdeki gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olan C vitamini serum, aynı zamanda cildin kaybettiği nem dengesini geri kazandırıyor. Besleyici ve cildi arındırıcı etkisiyle C vitamini serum kullananlar tarafından tam puan almayı başarıyor.



C Vitamini Serumu Kullanırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Serum uygulamalarında birçok farklı yöntem bulunuyor. Bunlar arasında kısa zamanda etkisini gösteren yollardan biri temiz cilde uygulanmasıdır. Serumu cildinize uygulamadan önce arındırıcı bir maske uygulaması yapabilir, tonikle temizleyebilir veya makyaj temizleyicilerle cildinizi kalıntılardan kurtarabilirsiniz. Cildinizi temizledikten sonra New Essentials C vitamini serum 30 ml’den birkaç damla damlatarak ve cildinize nazikçe masaj yaparak uygulamanız yeterlidir. Uygulamayı yüzünüzün alt bölümlerinden başlayarak dairesel hareketlerle yapmalısınız. Dilerseniz boynunuz için de uygulama yapabilirsiniz.

Serum kullanımında dikkat etmeniz gereken diğer özellik cilt tipinizdir. Bu duruma göre kullanım miktarını azaltabilir ya da arttırabilirsiniz. Hyalüronik asit ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde yağlı, karma, kuru, hassas ciltlere iyi gelen New Essentials C vitaminli serum gerçek bir cilt canlılığı sunmaktadır. İnce çizgilerin, düzensiz dokunun ve eşit olmayan cilt tonunun dostu olan C vitamini serum fiyat ve avantajları da beklentilerinizi karşılayacaktır.



Nemlendirici ve Bakım Bir Arada

Gün içerisinde sıcağa veya soğuğa maruz kalan, terleyen veya kuruyan cildiniz için mutlaka kaliteli bir serum kullanmalısınız. Paraben içermeyen ve yapısında sülfat bulunmayan formülü sayesinde New Essentials serumlar sağlıklı ve güvenli bir şekilde kullanılıyor. Cildinizin her mevsim ihtiyacı olan nemi ve bakımı bu sayede kolaylıkla elde edebilirsiniz.

Doğal içerikli çözeltileriyle adından söz ettiren New Essentials C vitamini serum, düzenli kullanımda gözle görülür değişiklikleri ve olumlu etkileri de beraberinde getiriyor. Işıl ışıl parlayan, kan dolaşımı hızlanmış sağlıklı ve canlı bir cilt için yüz tipinizin ihtiyaç duyduğu C vitamini serumu kullanmayı ihmal etmeyin. İster gün boyu yüzünüzün nemlenmesine müsaade edin isterseniz de makyaj ürünlerinden önce uygulayın ve yıkamaya gerek kalmadan kurumasını bekleyin. Canlı ve parlak bir ciltle güne hazırsınız!


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.