-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » PDKS Nedir, Nasıl Kullanılmalı?

ads
ads

 

Şirketlerde çalışanların giriş çıkışı, binaya gelenlerin takibi, olası tehlikelerin önlenmesi gibi pek çok unsurun kontrol edilmesi için güvenlik sistemleri bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de personel kontrol sistemleridir. Personel devam kontrol sistemleri şirketlerde çoğunlukla çalışan kişilerin performanslarının kontrolü amacıyla kullanılmaktadır. Günümüzde pek çok firmada bulunmaktadır. PDKS sistemleri tedariğinde ise etkili iş zekası çözümlerine imza atan Sensormatic karşımıza çıkmaktadır.



Personel Devam Kontrol Sistemleri Nedir?

Açılımı personel devam kontrol sistemi olan bu sistem şirketlerde bulunan tüm çalışanların performanslarını kontrol etmek amacıyla kurulmuş bir otomasyondur. Personellerin işe geliş ve çıkış saatleri, mesaileri ve izinleri gibi bilgiler bu sistem ile sağlıklı bir şekilde tutulmaktadır. Bu sayede şirketlerde ay sonunda puanlar ve buna bağlı olarak maaş hesaplamaları da kolaylıkla yapılmaktadır. Son yıllarda çok sık sorulan PDKS nedir sorusuna yanıt verdiğimize göre tedarik noktasından bahsedebiliriz.

Sensormatic güvenlik sistemlerine dahil olan PDKS için %100 güvenlikli bir hizmet sunmaktadır. Parmak izi okuyucu, yüz tanıma cihazları, kart okuyucu, merkezi yönetim donanım ve yazılım cihazlarına Sensormatic web sayfası üzerinden ulaşmanız mümkündür.



Personel Devam Kontrol Sistemleri Kullanım Alanları

Kontrol sistemlerinden olan PDKS küçük, orta veya büyük ölçekli şirketlerde veya tüm işletme veya firmalarda kullanılan bir sistemdir. Özellikle son yıllarda güvenlik kontrol sistemlerinin çıkması ile birlikte PDKS nedir sorusu da çok sık sorulan sorulardan birisi olmuştur. Okullarda, fabrikalarda, ofislerde, hastanelerde veya tüm kuruluşlarda personele ait bilgilerin tutulabilmesi için bir sisteme ihtiyaç duyulmaktadır. Geçmiş yıllarda kağıt üzerinde tutulan bu bilgiler günümüzde elektronik ortamda tutulmaktadır. Bu sistem PDKS sistemi olmaktadır.

Personeli çok fazla olan veya vardiyalı olarak çalışan işletmelerde düzenli takibin yapılabilmesi için PDKS sistemleri büyük önem taşımaktadır. Özellikle birden fazla lokasyona sahip olan kurum ve kuruluşlarda çalışan personelin günlük olarak çalışma süresini takip ederken sağlıklı verilerin alınabilmesi için bir otomasyon sistemi gerekmiştir.

Ofis ortamlarında geç kalan personellerin takibi, erken çıkma veya mesaiye kalma durumları çoğu zaman iş yoğunluğundan gözden kaçabilmektedir. Böyle durumların yaşanmaması için personel devam kontrol sistemi günümüz dijital dünyasında verimli çözümler sunmaktadır.



Sensormatic PDKS Sistemi Faydaları Nelerdir?

Sensormatic personel kontrol sistemleri ile her şeyden önce iş yükü ciddi derecede azalmaktadır. Personel çalışmalarını her gün düzenli bir şekilde kontrol altına alabilmek için gerekli personelden ve zamandan tasarruf sağlanmış olunmaktadır. Çünkü Sensormatic personel kontrol sistemi bu işlemleri sorunsuzca yapmaktadır. Bu sayede de unutulan, atlanan veya eksik bilgilere bağlı olarak yanlış hesaplanan veriler de ortadan kalmaktadır.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.