-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » 1 Yıl Garantili ARNİCA Süpürge Servis Hizmeti

ads
ads
Bilindiği üzere elektrikli süpürgeler bize temizliği kolaylaştıran ve aynı zamanda da sevdiren elektronik eşyaların başında gelir. Fakat arıza halinde bizleri ne kadar zora soktuğu da bilinene bir gerçektir. Bu nedenle elektrikli süpürgelerin arıza halinde hızlı ve güvenilir bir şekilde tamir edilmesi bir zorunluluk haline gelmiştir. Bu noktada işini düzgün yapan bir teknik servis ihtiyacı oluşur. 

İstanbul’da tam da istediğiniz bir özel teknik servis firması var: Arnica Servis merkezi. Uzun senelerdir İstanbul'da Arnica marka elektrikli süpürge kullanıcılarına hizmet veren Arnica Servis Ataşehir en kaliteli ve en hızlı hizmeti sunmaya devam ediyor. Arnica markasına ait elektrikli süpürgenizde yaşanan herhangi bir arızada alanında uzmanlaşmış profesyonel teknisyenlerden oluşan ekibi ile kısa süre içerisinde adresinize gelir, arıza tespitini yapar, eğer küçük bir arıza var ise yerinizde elektrikli süpürgenizin onarımını gerçekleştirir. 

Ancak büyük bir arıza varsa elektrikli süpürgenizi alır, kendi yerlerinde onarımı yapar ve tekrar gelir sizlere teslim eder. Hizmetten sonra da siz değerli Arnica elektrikli süpürge kullanıcılarına asla teknik desteğini kesmez. Bunun yanı sıra vermiş olduğu hizmete bir yıl süreyle garanti sağlar. Bu sayede siz değerli kullanıcıların mağdur olmasının önüne geçer. Ücretlendirme konusunda da düşük fiyat politikası uygulayan Arnica Süpürge Servis merkezi müşterinin cebini de düşündüğünü gösterir. 444 78 56 numaralı telefon üzerinden kendilerine ulaşabilir, arıza kaydı oluşturabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.