-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Servisin Adresi: İzmir DemirDöküm Servisi

ads
ads

 

İzmir DemirDöküm özel servisi olarak Demirdöküm marka klima ve kombilerinizin teknik servis hizmetinizi en profesyonel şekilde vermekteyiz. Firmamızın bünyesinde yer alan yetkin personelleri ile arıza tespiti hızlıca yapılır ve müşterilerimizin problemi hemen giderilir. Firma olarak kendine güvenen bir teknik servise sahibiz. Çünkü personellerimiz yıllardır İzmir DemirDöküm Servisi hizmetimizin mensubu personellerdir. Bu durum firmamıza deneyim, tecrübe ve kalite sağlamaktadır. Firmamızda yer alan personellerimizin uzun yıllar DemirDöküm servisi ağımızda çalışması onlara Demirdöküm klima ve kombi cihazlarının en ince ayrıntısa kadar bilmesini sağlamaktadır.

Çiğli DemirDöküm Servisi olarak müşterilerimize verdiğimiz bazı güvenceler vardır. Bunların sektörde her firma tarafından verilmediğini hatırlatmak isteriz. Bunlardan birincisi hızlı teknik servis. Firmamızın sağladığı teknik servis İzmir kentinin çoğu yerine dağılmış durumdadır. Teknik servisimiz başta Çiğli, Karşıyaka ve Bornova olmak üzere İzmir'in her ilçesine hizmet vermektedir. Firmamız bununla kalmayıp müşterilerimizin bizleri aradığında arıza tespiti için hemen personellerimizin oraya hızlıca ulaşmasını sağlamaktayız. Bu durum geniş personel sayısı ve işini layıkıyla yapan bir kadroya sahip olmasından ötürüdür. Müşterimizin randevusu ile birlikte ekibimiz arıza tespiti için yol alır. Bu süreç sonrasında en önemli nokta olan arıza tespiti doğru ve hızlı bir şekilde yapılmalıdır.

İşte tam burada yıllardır İzmir DemirDöküm Servisi hizmetinde çalışmış, profesyonel ve kurumsallığı benimsemiş yetkin personellerimiz devreye girmektedir. Ekibimiz tarafından yapılan incelemeler ve tespitler sonucunda eğer gereken parça değişimi olacaksa gün içerisinde değişim yapılmaktadır. Eğer klimanızın veya kombinizin parça değişimine ihtiyacı yoksa tamir edilebilecek bir durumu varsa yine gün içerisinde tamiri yapılır. Firma olarak tamir edilebilecek parçaların müşteri isteği doğrultusunda değiştirmeyi tercih etmemekteyiz. Sektörde yer alan çoğu firmanın kazanç uğruna sizleri yani müşterilerimizi kandırdığını bilmekteyiz. Klimanın veya kombinin müşterilerimiz için ekonomik bir tercih olarak kalması için uğraşmaktayız.

Karabağlar DemirDöküm Servisi olarak yıllardır kombileri ve klimaları yakınen tanımaktayız. Çünkü yıllardır bu işi yapıyor olmanın getirdiği durumlardan birisi budur. Arıza tespiti konusunda ekibimize verdiğimiz eğitimler ile her zaman müşterileri memnuniyetini sağlamaktayız. Firma olarak sektörde ve bölgesinde öncü firmalardan olmamızın nedeni budur. Yaptığımız iş sadece bir iş değil, yaptığımız işin arkasında müşterilerimizle doğrudan temas içerisinde olduğumuz bir iştir. Bu yüzden işimizin büyük kısmı aslında müşterinin memnuniyeti üzerine kuruludur.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.