-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Kişilik Karakteriniz Hangisi? (karakter analizi)

ads
ads

 El Birleştirme Şekilleri İle Karakterinizi Bulun.

Konuya girmeden önce şunları söylemek istiyorum: Aslında bir insanı tanımak hem kolay hem de bir o kadar zordur. 

Tanımak çok kolay: Neden Mi?

Her zaman birini tanımak için uzunca seneler sohbet etmek, arkadaşlık kurmak, sürekli fikir alışverişii yaparak karşılıklı konuşmak bunun için yetersiz. Görsel yoldan bakmak gerek bazen,

Her Bakan Görseydi, Her Gören Bakar Mıydı? (iF)


Bakarak tanımak kolay olanı. İnsan bir aynadır aslında veya kendini yansıtan bir ayna. Vücut hareketleri  özellikle el hareketleri kişiliği hakkında  % 100 olmasa bile  büyük oranda bilgi verebilir. Ancak bunun için  bilgi sahibi ve iyi analiz yeteneğinizin ve zeka seviyenizin çok yüksek olması gerekir dersem kaba olmaz sanırım. 

Evet  el birleştirme  biçimleri ile ilgili bir yazı gördüm sizler ile paylaşmak istedim.  

İnsanlar  birçok dil (ing, eu, uk, vb.) dilleri öğrenirler ancak dilin sadece konuşmak veya lisan ile olduğunun sanrısından mı acaba görsel dil, beden dili, koku dili, ses dili, yazı dili, düşünce dili vb. dillere neden ilgi göstermezler. Yani şunu diyorum bir bilgisayar programcısı 7 dil bile bilebiyor. bu diller programlama dili olarak geçer (normal anlaşma dili lisan değil ) mesela Windows işletim sistemi seneler boyunca binlerce kişinin aylarca ufacık kodlar yazarak tümün birleştirilmesi denemerlerden gecip sonra önünüzde gördüğünüz wndows sitemi meydana geliyor (bakmayın küçük gözüktüğüne) o sistemin içinde binlerce insan aylarca sohbet etmişler. Yani kodlama dili olarak. en alttan en üste   aklımdaki bilgisayar dillerini  sıralayacağım;

1. Python
2. Java
3. C#
4. JavaScript
5. PHP
6. Go
7. Ruby
8. Scala
9. HTML
10. Perl
11. Lua
12. Rust
13. Processing
14. D
15. Clojure
16. Ocaml
17. Actionscript

Elektronik için Programlama Dilleri
C
C++
C#
Python
Java 

  • HTML
  • PHP
  • ASP
  • ASPX
  • JAVA
  • C
  • C++
  • C#
  • VB
  • PYTHON
  • R
  • GO
  • RUBY
  • PERL
  • DELPHİ
  • PASCAL
  • VİSUAL BASİC
  • PS

En Çok Kullanılan Programlama Dilleri (*)
Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü (IEEE), en popüler programlama dillerini sıraladığı IEEE Spectrum listesinin 2017 sonuçlarını açıkladı. IEEE bu çalışmasında GitHub’da bulunan 300 programlama dilini esas aldığını belirtiyor. Tüm programlama dillerinin baz alınarak en popülerlerinin belirtildiği genel listede bu diller sıralanıyor.

İşte en çok kullanılan programlama dilleri:

1. Python
2. C
3. Java
4. C++
5. C#
6. R
7. JavaScript
8. PHP
9. Go
10. Swift
11. Arduino
12. Ruby
13. Assembly
14. Scala
15. Matlab
16. HTML
17. Shell
18. Perl
19. Visual Basic
20. Cuda

Bu diller web, mobil ve elektronik gibi uygulamalarda kullanıLmakta olan programlama dilleri olarak  sınıflandırılmaktadır.

Yazının devamı 


Bunu bilinçli ya da bilinçsiz kullanıyor olabiliriz ancak uzmanların söylediğine göre el birleştirme şekilleriniz de karakteriniz hakkında bilgi veriyor. Konuyla ilgili araştırma Nobel ödüllü nöropsikolog Roger Wolcott Sperry tarafından ortaya konuyor. Araştırma sonucunda el birleştirme şekillerinin beynin sağ ve sol tarafıyla ilgili olduğu, bunun da karakter hakkında bilgi verdiğine ulaşıldı. Siz de beyninizin hangi tarafını aktif kullandığınızı merak ediyorsanız ve kendiniz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız yazımızın detaylarına geçelim! Neyse sonra burayı güncellerim biz analize geçelim.

Ellerinizi birleştirdiğinizde sol başparmağın üstteyse



Ellerinizi birleştirdiğinizde sol başparmağınız üstte kalıyorsa bu sizin pratik biri olduğunuzu gösterir. Aynı zamanda her şeye anında karar veremeyen birisiniz. Düşünmeden, olayın eksilerini ve artılarını tartmadan sıcağı sıcağına karar vermezsiniz. Sizi kandırmak da oldukça zor çünkü yalanları yakalama konusunda doğuştan gelen bir yeteneğe sahipsiniz. Fikirlerinizden dolayı genellikle arkadaşlarınız ve aileniz sizden tavsiye alır ve görüşlerinizi önemser. Ancak bunların hiçbiri sizin ciddi bir insan olduğunuz anlamına gelmez. Aksine zekanız hiç umulmadık yerlere ışık olabilir. İlginç mizah anlayışınız, insanları size çeken bir mıknatıs gibidir. Ayrıca kur yapmayı bilen romantik bir insansınız. Neyi, ne zaman ve nerede söyleyeceğinizi oldukça iyi bilirsiniz.

devamı gelecek..



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.