-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Zanox - Avrupanın En Büyük Reklam Şirketi - Webmaster - Buraya

ads
ads

zanoxZanox En iyi reklam Firması


Webmaster'ler için  çok güzel bir reklam şirketi  avrupanın en büyük reklam firması olan zanox türkiye ayağında bir çok büyük markaların reklamlarını yayınlatmaktadır.. ttnet çiçek sepeti  hepsiburada.com vs..

Zanox'a Hoşgeldiniz - Webmasterler - Yayıncı Olmak İsteyenler - İnternetten Para Kazanmak İsteyenler..


İnternet üzerindeki performans reklamcılığında Avrupa’nın bir numaralı ağıyız. Ağımızın temelinde son derece basit iki ilke bulunur: Reklamverenler, yeni satış kanalları kullanarak ancak ürünün fiili satışı gerçekleştiğinde ya da yeni müşteri kazanmak için ücret öderler. Yayıncılarımız da en iyi reklamverenlerle çalışma ve sitelerindeki trafiği paraya dönüştürmede en iyi fırsatlardan yararlanma olanağı bulur.
Başarımızın temelinde kalite, şeffaflık ve açıklık vardır: Müşterilerimiz, reklam faaliyetlerinin başarısı hakkında ne kadar çok bilgilenirse, ağımız o kadar etkili biçimde işler ve herkes o kadar çok başarı sağlamış olur. Gelecekte de iş ortaklarımız için global ölçekte “Tercih Edilen Ağ” olma arzusundayız ve sizinle çalışma fırsatlarına sonuna kadar açığız!

Zanox Reklam'larından  Ne Kadar Kazanırım


Zanox  reklam  firmasından  iyi bir para kazanabilirsiniz   tabiki  hemen anında olacak bir iş değil  birincisi   sitenizin içeriği  kalitesi ve ziyaretçiniz  hitiniz yüksek ise   rahatlıkla  türk firmlarından   kazandığınızın   çok daha fazlasını   kesinlikle kazanabilirsiniz  adsenseden sonra  favorim olan   en iyi reklam şirketi zanox'tur 

Reklam Kodlarını Nasıl Alırım

Sisteme üye olduktan sonra panelden program seç'i tıklayarak  ülke  seçiniz  daha sonra reklamlar altta listelenecektir oradan başvur butonuna  tıklayınız ve başvurunuz  gerçekleştirmiş olacaksınız   reklam verenler onayladığı  zaman  e - mail ile size ileti gelecektir..

Reklamları  Heryerde yayınlayabilirmiyim


Evet  zanox  reklamlarını  heryerde yayınlayabilirsiniz  facebook  twitter  sosyal ağlar  insanların olduğu internet üzerinden her yerden yayınlamanıza izin veriliyor...

Hemen ücretsiz kayıt olun ve kazanmaya başlayın!

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.