-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Özgün Olmak Nedir? Google Ve Özgünlük

ads
ads
özgün makale iyidir ama özgünlük bana biraz ters geliyor googleye özgünlük yazı yazmak çizmek değil bence daha farklı boyutlarda bakıyor olaya ama biz webmsterler sadece bunu makale olarak algılyoruz yani farklı yaz vs. mesela bizim düşüncemize göre özgünlük daha önce yazılmamış çizilmemis bir sey yapmak mesela fıkra sitesi kurdun diyelim bunu nasıl özgün yapacaksın fıkrayı tersten yazarsak anca özgün olur. baska bir alternatifi yok. ikincisi sarkı sözü sitesi kurdun. bu sarkı sözlerini değiştirmen lazımki özgün bir site olsun. illa özgün olcam diede kelimlerin yerlerini değiştirmek farklı keliemler kullanıp orjinallini bozmuş oluruz bence özgünlük bu değil. özgünlük değişik bir düşünce farklı fikir kimsenin aklına gelmeyen olmayan tabi çok özgün bir fikriniz var site açtınız en basit örnek facebook diyelim f ona benzer bir fikir ürettiniz ve kurdunuz özgün oldu doğru ama bunu senden başka kimse bilmiyor ki, bilse zaten googlede kesin var olurdu demekki özgünlük bu ama gene bir saçmalık var tamam iyi bir şey bulduk ama bunu kimse bilmiyor ve googlede kimse arayıpta sitenize girmeyecek ki bilmedikleri şeyi nasıl aratsınlar googlede yani ne kadr özgün bir seyler elde ederseniz edin para lazım bu özgün olayıda insanlara duyurup en birinci sıraya oturmak isteniyorsa para sart reklam yaparak tanıtmak sonra gerisi gelir yoksa boşa kürek çekeriz..


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.