-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Aşk.fm Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır?

ads
ads
aşk

Aşk.fm Kısaca Tanımı


Bu yazımda  sizlere ask.fm'den bahsedeceğim  uzun zamandan beri internet dünyasında olan ve  hemen hemen hepinizin  denk geldiği bir sitedir. Bu yüzden   tam olarak nedir ne değildir bunun bilinmesi gerektiğine inandığım için  aşk.fm'in tanıtımını yapacağım.

Aşk, kelimesi ingilizce dilinde soru sor soru sormak  anlamlarında kullanılıyor. Anlaşılacağı gibi ask.fm sitesi soru sorma siteside  diyebiliriz, yada soru cevap sitesi'de diyebiliriz.  Bu site  aslında facebook tarzında bir sosyal ağdır. Kendinize kişisel hesap açarak   tanıdıklarınız veya  arkdaşlarınızın size soru yöneltip cevaplanmanıza olanak sağlıyor. Farklı bir sistem ve ilgi  çekici özelliklere sahip bir websitedir.


Ask.fm Hakkında Genel Bilgi


Aşk.fm sitesinde kayıt olmak istediğiniz  zaman  kendinize özel herhangi bir nick diğer anlamda kullanıcı adı belirliyorsunuz z ve bu kullanıcı adı ask.fm/kullaniciadi şeklinde beliriyor. Bu nickle   kendinizi arkadaşlarnıza  tanıtıp hayran kitlesine ulaşabiliyorsunuz. Arkadaşlarınız veya tanıdıklarınız sizlere 300 harflik bir soru panelinden herhangi bir soru gönderebiliyorlar. Sorularınızı ünlü birine veya arkadaşınıza yöneltmeniz için kayıt olmanıza gerek yok diye biliyorum. Sadece sorunuzu yazıp sor butonuna tıklamanız yeterli görülüyor. Kullanıcı adınızla sorduğunuz sorularda, kullanıcı adınızı hem hesap sahibi görebilecek hem de kullanıcı adınız soru yayınlandığında sorunun yanında yer alacak. Eğer hesabınız var ise ve size kayıtsız bir şekilde (ANONİM) soru sorulmasını istemiyorsanız bunu Hesap ayarlarından değiştirebiliyorsunuz. Bu sitenin güzel bir yanıda var. Soruları siz yanıtlamadan yayınlamıyor. Yane soru size soruluyor ve yanıtladıktan sonra yayınlanıyor. Ayrıca soru hoşunuza gitmezse tabi ki soruyu silebilirsiniz..*  Ayrıca Ask.fm tarafından tasarlanan sorular da her an  panelinize gözükmektedir. Bunun haricinde isterseniz “Rastgele bir soru al” butonunu kullanarak birbirinden farklı sorulardan bir tane gelmesini isteyebiliyorsunuz...

Aşk.fm Nasıl Kayıt Olunur


Aşk.fm bilindiği  gibi Facebook, Twitter vb gibi sosyal ağlarda olduğu gibi türkçe dil desteği vermektedir bu yüzden kayıt olmak oldukça  basit. Kayıt olmak için ask.fm/signup adresini kliklemelisiniz. Burada isterseniz Facebook ve Twitter sosyal ağlarında yer alan bir hesabınız ile giriş yaparak direk kayıt olabilir veya siz belirlediğiniz isim, soy isim, şifre ile giriş yapabilirsiniz. Bilgilerinizi Hesapınızı oluşturduktan sonra isterseniz değiştirebilirsiniz. Tamam Diyin ve hesapınız sorularınız için hazır...



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.