-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » HTC Desire Q

ads
ads
teknoloji


HTC'nin Yeni Akıllı Cihazı Desire Q’nun Özellikleri

HTC yeni telefon modeli Desire Q'nun tayvanda  tanıtımı gerçekleştirdi. Desire X ve Desire U'nun birleşimi olan bu   cihazın  tasarımsal özellikleri Desire X ve teknik özellikleri ile de Desire U'dan uyarlanmıştır. Özellikleri açısından  alt seviyede olan bu  modelin 1 Ghz hızında performans veren  tek çekirdekli işlemci ile çalışmaktadır.

Özellikleri


.0-inç ebatında  ve 480 x 800 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip olan cihaz Android 4.0 ICS işletim sistemi ile ortaya çıkıyor. Modelin arka bölümünde  LED flaşa sahip 5 MP çözünürlüğünde kameraya yer verilirken ön kısmında görüntülü konuşma olanağı sağlayan WVGA çözünürlüğünde kamera bulunmaktadır.

Wi-Fi, Bluetooth 4.0 ve GPS gibi veri transfer teknolojileri kapsamında bulunduran Desire Q 1.650 mAh bataryadan güç alıyor. 3 değişik renk seçeneği ile kullanıcıya sunulacak olan cihazın fiyatının 230$ civarında olacağı söylenmektedir.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.