-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » SEO Nedir?

ads
ads

Seo  Açıklaması

Bu sorunun cevabını   herkes  zaten  google  arama motoru veya hangi motoru kullanıyorsa orada cevabını bulakacaktır : ) ama   net bir cevap  yoktur ve  araştırın araştırmacı olun her yerde okunan bilinen yazılan seo kuralları sizce ikiz kardeş gibi birbirine benzemiyor mu?  Evet benziyor ve aslında kimse seo bilmiyor ve bir çok makalemde bunu bas bas bağırarak izah etmeye çalıştım. 

Soruyorum: Seo'nun gizemi bu kadar basitse  neden insanlar bunu   orada burada paylaşsın ve bilirsiniz ki  her  webmaster  birbirine  rakiptir ve her biri  lider olmak ister. Bu liderlik hayatın her  safhasında geçerli madem durum bundan ibaret, neden insan  tahtını başkalarına önersin ki yada neden  taht kavgası çıkarsın. Olay burada başlıyor işte bunu kimse istemez  herkes kendi yükselsin ister   yukarıda  dediğim gibi ancak bir çok makalemde belirttim kimse sizin   iyi ve  google  gözünde kaliteli sitelere erişmenizi istemiyor.   Tek  hedefleri yanlış  seo kuralları ile sizi  altlara indirip kendileri yükselmek  yıllardan beri bunu  başarıyorlar  ve sizlerde  alt seviyelerde çırpınıp duruyorsunuz yalan mı?

Size soruyorum;  zamanımız Internet  çağı ve  artık her şey bu alemde  ticarette parada  siz emeğinizin inceliklerini  paylaşmak ister misiniz? istemezsiniz insanların  çoğu paylaşımı  sevmez milyon dolarları olsa bile hep bana hep bana der. 


Google,  evet büyüktür en iyisidir diyebilirim, bence öyledir zaten   ama bu büyüklüğü  önünüzde  diz çöktürmek sizin elinizde.   Orada burada okuduklarınız  seo değil, biliyorum ki Çoğunluğun bu konu hakkında  bilgisi yok. Herkes google arama motorundan  bir çok  şeyi öğrendi ama  tek bir beyinden çıkan  fikirleri insanlar hep savundu, Siz savundukça  fikri  atan kişi hep lider oldu. Çünkü sizleri  alt seviyeye indirerek  o kişiler sizlerin üstüne basa basa  en üst seviyeye  çıktı ve onlar  yükselirken siz hep tabanlara indiniz...   Amaç  zaten buydu  ve seo aslında budur  seo sadece  link almak,  tanıtım   yazısı almak, reklam vermek vb. olaylardan ibaret  değil...

Link çıkışı  zararlı bilinir, link çıkışı faydalıdır. Kendinizden daha iyi siteye link verin isterseniz  600  tane verin ve   fayda görürsünüz. Google'ın  görüşü şu;  google  zaten faydalı  webmaster'ı sever  soncuç olarak,  ziyaretçisine  faydalı link veriyorsunuz,  tamam bende bu bilgi yok git  ondan bilgi edin faydalan diyerek misal, bunu google güzel,  faydalı, iyi bir hareket görerek senin  insanlığından yardımseverliğinden dolayı sen ona + puan vermek istediğin için  google    sana  zaten  + 1 puan veriyor. 


Size  tavsiyem   deneme yanılma  yöntemi yapın ve bir çok konuda  zaten yanılacaksınız ama  deneyin ve  gerçeği  görün..

www.ibrahimfirat.net

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Çok acımasızca yargıladın kendini seo uzmanı zanneden amatörleri. Sana tavsiyem Hocam çık ve gerçek seo neymiş yaz kitap bas,makale paylaş falan filan.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.