-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Facebook Beğen Kutusu - E-posta Aboneliği Eklentisi

ads
ads
blogger

Popup Facebook Beğen Kutusu ve E-posta Aboneliği Blogger Eklentisi

Bu yazımızda çok faydalı bir eklenti ile karşınızdayız. Araştırmalarım sonucunda bir çok eklenti ile denemesi yaptım ancak popup kutuları her sayfa yenilemede tekrar, tekrar popup açılıyordu.  Sürekli açılan bu tür kutular ziyaretçiyi haliyle çok rahatsız edeceği için pek kullanılmasını tavsiye ibrahimfirat.net ailesi olarak etmeyiz.

Bu eklentimizin özelliklerine gelince; en önemli özelliği ziyaretçiye bir kez açılan ve her sayfa yenilemede karşılaşmayacağı şekilde akıllı olarak adlandırılan facebook ve  e-posta aboneliği popup penceresidir. Tek seferlik açılmasının sebebi ziyaretçiyi tarayıcısından tanıyarak bir sonraki sayfa geçişlerinde aynı kişinin varolduğunu anımsamasından tekrar, tekrar açılmamasıdır. Ancak tarayıcınızın cerezlerini her temizlemenizde sizi yeni bir ziyaretçi olarak algılayacağından cerezlerin temizlenmesi ile popup ekran karşınıza gelecektir. Ko denenmiştir ve sorunsuz çalışmaktadır. Deneme yapmak için cerezlerinizi temizleyip sorunsuz çalıştığını görebilirsiniz.

Kuruluma geçmeden önce bir önceki yazımız olan  Google Plus Popup Açılır Beğeni Kutusu ile ilgili yazımıza göz atabilirsiniz.

Blogger kumanda paneli > yerleşim Gadget ekle yolunu takip ederek > HTML/JavaScript ekle bölümüne
aşağıdaki kodu yapıştırın.



Sitenize eklenmiş başka  JavaScript kodları bulunuyorsa js. kodlarında çakışma olabilir. Bunu engellemek için yukarıdaki kodun içindeki şu bölümü silmeniz yeterli olacaktır.

 <script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6.1/jquery.min.js'></script>

Yapmanız Gereken Düzenlemeler

www.facebook.com%2Fibrahim34.58&amp > kırmızı ile belirtilen bölüme kendi facebook sayfa adresinizi yazınız.

Kodların içinde feedburner kısımlarında olan ibrahimfirat yazan bölüme kendi feed adresi ( id )'nizi yazın.

 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.