-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Rüyada Köpek Görmek

ads
ads
Rüyada Siyah Köpek Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada köpek görmek pek önemli olmayan bir düşmana işaret ettiği gibi dişi köpek, kötü huylu bir kadına işarettir. Rüyada görülen kuduz köpek ise kendisinden zarar görülecek bir düşmana işarettir. Rüyasında bir köpeğin kendisinden kaçtığını gören kişinin düşmanı var ise kendisinden kaçarak sıvışır. Rüyada bir köpeğe ekmek vermek bol rızk ile tabir olur.

Rüyada siyah köpek görmek dosttan gelen bir yardımı Köpeğin sizi ısırdığını görmüş iseniz ayrılığın ve yaralayıcı sözlerin gündemde olabileceğine işarettir. Kendinize ait bir köpeğin olduğunu gören kimse düşmanlarına karı üstünlük elde eder. Rüyada süs köpeği görmüş iseniz sevinç ve feraha erişeceğinizi işaret eder. .Köpeğin salyasının kendisine bulaştığını gören kimse düşmanından üzüleceği bir söz duyacağına işaret eder.

Rüyada köpek görmek dünya hayatına düşkün günah işlemekte sakınca görmeyen kişiye işarettir. Bir köpeğin üzerine saldırıp havladığını gören kimsenin öyle bir insandan zarar göreceğine işaret eder. Rüyasında bir köpek satın aldığını görmek mal konusunda akrabalar arasında meydana gelecek kısa süreli bir anlaşmazlığa işaret eder.

Yukarıdaki bilgiler www.ruyadakopekgormek.gen.tr adlı internet sitesinden alınmadır. Sitemiz yazıda yer alan bilgilerden mesul değildir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.