-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » YouTube Yorumlar Sistemi Değişiyor

ads
ads
internet

YouTube'un yorum bölümü biçimlerini güncelliyor. Yeni güncellemede kanal yöneticilerine daha geniş çaplı yetkiler verecek, video yorumlarında daha kaliteli konuşma ve tartışma ortamı oluşturmaya hazırlanıyor.

YouTube, videoteyp yorumları için kapsamlı bir değişikliğe hazırlanıyor. yeniden baştan sonra sistemde, mevcut değerlendirme mantığı top ortadan kaldırılacak. Yeni sistemin en mühim özelliği ise kanal sahibinin yetkilerini artırmasıdır.

Kanal sahiplerine verilecek olan yetkiler

Yeniden düzenleme ile yanında kanal sahipleri belli kelimeler için kendiliğinden düşünce lebalep seçeneğine malik olabilecek. hassaten yeni tip kanal sahiplerine karaliste oluşturabilme olanağı sunmaktadır. Listede zemin kayran sakıncalı sözcükler yayına alınmayacak ve moderasyon onayı ile yayına alınacaktır. Böylece kanal sahipleri daha kaliteli bir İnternet ortamı hazırlamış olacaklardır.

Yorumlama Bölümünde Yapılacak Değişiklikler

Tarihe dayalı olarak yorum listeleme sistemi bile vazgeçme ediliyor. Yeni sistemde en üstte video yaratıcılarının, YouTube ünlülerinin, YouTube ve Google Plus’ta maruf ve etkileşimde olan kişilerin yorumları arsa alacak. Yeni değerlendirme tanzim sistemi hat sayfalarında bu hafta başlayacak. video sayfaları için de yıl sonuna aktif duruma gelecek.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.