-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Edu Backlink

ads
ads
Edu ve Gov backlinklerin Pagenrak için en önemli backlik türlerinden olduğunu bilmekteyiz. Bugün konumuz edu backlink alabileceğiniz bir siteyi paylaşacağız. Edu backlinkleri arama motorları ve en çok kullanılan Google tarafından değer verilen backlink türünü bir kaç adımda gerçekleştireceğiz.

Site adı: http://www.academia.edu/ sitenin genel içeriği öğrenim görenlerin belgelerini paylaştığı web sayfasıdır. Bu siteden alacağınız link kalıcı olacağı gibi yeni bir güncellemede faydasını da kesinlikle göreceksiniz.

Şimdi bu siteden nasıl backlink alacağız hemen anlatıma geçelim.

1. aşama:  www.academia.edu sitesine giriş yapın karşınıza çıkan panelde sağ üst bölümde  sign up butonuna tıklayın ve aşağıda ki gibi formu doldurun.


webmaster

2. aşama:  Yukarıdaki profil formunu kendi bilgileriniz ile doldurduktan sonra kaydol butonuna tıklayarak devam ediyoruz. Yeni açılan sayfada yes seçeneği aktif olarak gözüksede biz no seçeneğine tıklayacağız.


webmaster

3. aşama:  Yukarıdaki resimdeki mavi renkle görülen  yes seçeneği yerine no butonuna bastıysanız aşağıdaki gibi  kutucuk gelecek ve skip diyerek bir sonraki adıma geçiniz.

webmaster

4. aşama:   Bu adımda ki  bilgileri kafanıza göre doldurabilirsiniz ve sonrasındaki save continue butonuna tıklarak devam edin.


webmaster

5. aşama: Bu bölüm son aşamadır devam  butonlarına  tıklayarak profilinizi tamamlayın.  ve geldik en önemli aşamaya. Edu backlink almak için gerekli URL girmeniz gereken bölüm profilinizin altında profiles yazan kısmına gelerek edit ( düzenle ) kısmına tıklayarak bir çok url ekleyebilirsiniz. Facebook, Google, Twitter, site linkiniz vs.


webmaster



edu, gov, edu link, edu backlink almak, pr7, profil backlink, pagerank, google,

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Farklı olmanız sizi daha da farklı kılar. Başkalarını taklit etmeyin. Makale içeriğini değiştir ve geliştir sonra yayınla. Bravo...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.