-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Google Pagerank ve Seo İlişkisi

ads
ads
webmaster
Pagerank Google bazında dikkate alınan bir değerdir. Google için önemli olmasaydı 3 ay, 6 ay ve senede bir kez olan güncellemeleri yapmazdı. 

webmaster sitelerinde  genel olarak sürekli pagerank güncellemesinin ne  zaman olacağı konuları tartışılmaktadır. Bu sene güncellemede gecikme veya yeni algoritmalarla ilgilendiği için google 2014'ün başlarında yapılacağı varsayılıyor.  Pagerank değeri, sitelerin aldığı backlink ve alınan linklerin genelinden verilen değerdir.  Kendi sitenizden daha yüksek pagerank değerine sahip sitelerden aldığınız linkler güncelleme sırasında sitenizin sayfa değerinin artacağı anlamına gelir. 1000 tane   pr0 değerinde siteden alınan link yerine  pr1, ve üzeri sitelerden alınan backlinklerin etkisi daha çok olacaktır.   Bu sadece google'ın güncelleme sırasında  sitenize vereceği 10 üzerinden herhangi bir değer olacaktır.

Günümüzde webmasterlar pagerank'ın yükselmesi ile sıralamada yükseleceğini düşünüyorlar. Yanlış bilinen bir düşüncedir. Seo ile ilişkisi var yada yok arasında bir durumdur. Haliyle alınan backlinkler ile değerini artıyor sıralamada   herhangi bir gelişme meydana getirmediğini seo uzamanları söylemektedirler. Bu yüzden bu 10 üzerinden herhangi bir değere fazla takılmamız lazım. Ancak seo için çok önemli bir etken değildir. Bu kadar büyütülmesinin bir anlamı yoktur. Zaten siteniz kaliteli ise google size gereken değeri verecek ve  üst sıralara çıkaracaktır. 

Özgünlük her şeyden önce gelir.  İlk başta özgün içerikler ve farklı girişimlerde bulunarak seo katmanlarını yavaş yavaş tırmanabilirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.