-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Korku Seansı ( The Conjuring )

ads
ads

2013 Yılı En iyi Korku Filmi

Korku Seansı The Conjuring Filmi


Vizyon Tarihi: 30 Ağustos 2013
Yapımı :
2013 - ABD
Tür : Gerilim , Korku
Süre: 112 Dakika
Yönetmen : James Wan
Oyuncular : Vera Farmiga , Patrick Wilson , Mackenzie Foy , Joey King , Lili Taylor
Senaryo : Chad Hayes
Yapımcı : Rob Cowan , Peter Safran

Korku Seansı ( The Conjuring ) Filminin özeti:


Asıl bir hikayeden uyarlanan “Korku Seansı / The Conjuring”, paranormal olayları araştıran Ed ve Lorraine Warren’ın kesinlikle dünyaca ünlü olduklarının korkutucu hikayesini anlatıyor; olaylar Ed ve Lorraine’in, muzlim bir vücut aracılığıyla hayatları madun mafevk edilen bir ailenin çiflik evine çağırılmalarıyla başlıyor. şeytani bir varlıkla yüzleşmeye zorlandıklarında, Warrenlar, kendilerini hayatlarının en korkunç vakasının içre buluyorlar.“Korku Seansı / The Conjuring”in başrollerinde Academi Ödülü adayı Vera Farmiga, Patrick Wilson, Ron Livingston ve Lili Taylor alan alıyor. Filmin yönetmeni ise James Wan....

2013 Yılının en iyi korku filmi olarak izleyicinin  oldukça  yoğun beğenisini almıştır. Uzun zamandan beridir iyi korku/gerilim tarzında filmlere denk gelmek mümkün olmuyordu.  Bu filmi izledikten sonra kaliteli ve övgüye değer bir film olduğunu göreceksiniz.

Sinema

en iyi film, korku filmleri, 2013 en iyi korku, korku seansı, sinema, cin, şeytan, şeytan çıkarma,

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.