-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » 600 Adet Wiki Backlink Listesi

ads
ads
webmaster

Wiki List

Her ne kadar artık bu tür backlinklerin arama motorlarınca önemi kalmadığı söylense de henüz tamamen etkisiz bir backlink türü değildir. Düzenli kullanıldığında olumlu etkiler kazanabilirsiniz.

Bir önceki konumuzda sosyal ağlar ve seo ile ilgili makalemizi yazmıştık.  

Wiki backlink almak bundan bir sene öncesine kadar oldukça faydalı ve önemliydi. Kullanıcılarının değişimleri ile  arama motorları yeni seo taktikleriyle farklılıklar getirmeye devam etmektedir. Zamanımızın en etkili seo yöntemi ise  sosyal meyda üzerindendir..

600'e yakın wiki backlink listesi


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.