-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Online Oyunlar Siteniz

ads
ads
oyun
Oyunlar hayatımızın vazgeçilmez kavramları arasında uzun yıllardan beri  süregelmiştir.  Eski zamanlarda oyunlar  sokaklarda, parklarda ve okullarda oynanırdı. Teknolojinin hızla geliştiği bu dönemlerde oyunlar artık tabletlere, bilgisayarlara ve evlerimizde oynanır oldu.

Günümüzde artık insanlar İnternet üzerinden bir çok aktiviteyi sanal alem üzerinden gerçekleştirmektedir. Bunlara kısa örnek verecek olursak. Alış veriş, sohbet, müzik, haber ve en önemlisi oyun oynamak,  Bir çok oyun sitesi İnternet dünyasında en üst sıralarda yer almaktadır.

Oyunlar insanlara da da bağımlılık derecesine kadar gelmiştir.  Tabi ki bu bağımlılık kötü anlamda bir bağlanmak değil. Zaman geçirmek boş vakitleri değerlendirmek gibi de algılanabilir.  Bugün ki konumuz oyun üzerinde olduğundan kısa ve öz bir şekilde  kaliteli online oyun oynayanabileceğiniz siteyi sizlere tanıtacağız.

Zamanımızda en çok oynan oyunlardan bir tanesi araba oyunlarıdır. Küçük büyük herkesin severek oynadığı oyunlarından başında gelir. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte artık insanlar bilgisayarların olmadığı yerde android telefonlara yüklenen oyunlarla zamanlarını iyi bir şekilde geçirmektedir.

Sizlerin seçeceğiniz  oyunlar bunlarla sınırlı değildir. Kaliteli online oyun sitemizin linkini aşağıda bulacaksınız.. sitenin içeriğinde hoşunuza giden bir çok oyunu bulabileceksiniz. Bu oyunlar ile eğlenceli dakikalara hazır olun.  Tek yapmanız Oyuna başlayıp hünerlerinizi göstermeniz gerekmektedir. Geriye kalan oyundan aldığınız zevk ve iyi bir vakit geçirmek olacaktır. Yıllar öncesinde sanal üzerinden oynanmayan ancak dediğimiz gibi teknolojinin nimetlerinden biride artık tek tıkla istediğiniz kategorideki oyunlara ulaşmanız mümkündür.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

22 yorum:

  1. Online oyun oynamıyorum fazla ama bu tür siteler gerçekten çok tutuluyor,yazdım köşeye aklımda bulunsun,teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Pek ilgimi çeken bir tarzda bir site değil açıkçası ancak mutlaka ilgisini çekenler vardır. Öneriniz için teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Benim de sevdiğim ve tavsiye ettiğim bir sitedir.

    YanıtlaSil
  4. oynucan.com da var hocam güzel bir site tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  5. 3d oyun oynaya bileceğimiz bi site varmı ark bildiğiniz.

    YanıtlaSil
  6. kitoyun.com tek geçerim hergün muhakkak yeni oyunlar var.

    YanıtlaSil
  7. Kim ne derse desin artık bilişim çağındayız her şey internet üzerinden sanal ortamdan yürütülür hale geldi ve kafayı kullananlarda zengin oldu. Zamanında bu işlere kafayı bizde yorsaydık yada yönlendiren birileri olsaydı şimdi biz zengin olmuştuk. Artık bir çok konuda geç kalındığı düşüncesindeyim ya sıfırdan bir fikir yada çok kaliteli bir yapı ile hizmet sunmak lazım ki başarı gelsin facebook, instagram gibi. Oyun siteleri her geçen gün çoğalıyor ve hepside aynı tema aynı düzene sahip hiç biri kendi düzenini kuramadan yok olup gidiyor belli başlı büyük sitelerse her zaman yoluna devam ediyor.

    YanıtlaSil
  8. internet üzerinden pek oyun oynamam sevmemde ancak normal oyunları çok severim onların sanal ortamda oynanan versiyonlarına bayılıyorum ornegın call of duty onlıne olarak oynandımı super olur bır sıteden grup kurulacak mesela herkes ıstedıgı oyun gurubuna katılıp toplı oyunlar duzenlecek falan fılan :)

    YanıtlaSil
  9. Oyun oynanmam ne yaşı ne de sanalı oluyor. Her oyun sitesinde mutlaka kendime göre bir oyun bulup oynarım. Tanıtım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  10. Öneriniz için teşekür ederim adminim süper bir siteye benziyor en kısa zamanda deneyeceğim

    YanıtlaSil
  11. şu online oyunlara bayılıyorum can sıkıntısı öyle bir geçiriyorki bu sitede güel olmuş gayet

    YanıtlaSil
  12. tanıtım ve öneriniz için teşekkürler, gün içerisinde yoğunluk ve can sıkıntısından bazen bu tip sitelere ihtiyaç olabilir, malum her pc'ye bir oyun yükleyip oynamak mümkün olmayabiliyor. Bu tip flash oyunları ve atari oyunları ile stres atılabiliyor ve vakit öldürülebiliyor...

    YanıtlaSil
  13. Online oyun oynamak gerçekten de çok zevkli özellikle savunma oyunlarını çok seviyorum ben yüklemeye de uğraşmıyosun istediğin oyunu direk açıyosun

    YanıtlaSil
  14. vazgeçemediğimiz oyun sektörü FLASH Oyunlar vaybee neydi o günler kral oyunla büyüyen cocuklarız biz :)

    YanıtlaSil
  15. Herhangi bir site adı göremedim ama şuan tavsiye edeceğiniz bir site var mı?

    YanıtlaSil
  16. Yüzyıllardır oyunlar herkesin dikkatini çeker. İserseniz dedelerinize sorun onlar da çocukluklarından kalan oyunları vardır. Bu yüzyılda bu kada kolay ulaştığımıza bakmayın!

    YanıtlaSil
  17. Online oyunlar hayatımızın bir gerçeği ve kim ne kadar sevmem desede ucundan girmişliği mevcuttur. bu sebep ile kaliteli online oyun siteleri her zaman sık kullanılanlara eklemekte fayda vardır

    YanıtlaSil
  18. ah be mario ne günlerdi. senle birlikte prensesi kurtaramayınca ağlardım. o ejderhaya az für etmemiştim :D birde tsubasa vardı. rüyalarıma girerdi ne topcuydu her yerden gol atabilirdi:D

    YanıtlaSil
  19. artık herkesin elinde bir akkılı telefon ve bu telefonlarda da internet olunca onkine oyunlara şaşırmak pek abes olmuyor. oturup 2 dk vakit gecireyim dediğimde kendimi online olarak bir oyun oynarken yada sosyal medyada gezerken buluyorum.

    YanıtlaSil
  20. super mario vardı ben cocukken. ole bilgisayarlarımızda yoktu atarilerden oynardık. bizim için cok buyuk seylerdi bunlar. simdiki cocukların her turlu imkanı var bize gore.

    YanıtlaSil
  21. kücükken super marionun resmen tutkunuydum. simdi ise sadece 3d oyunları oynuyorum. ancak ozamanki oyunların tadı bir başkaydı

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.