-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Samsung Galaxy Grand Neo

ads
ads

Samsung Galaxy Grand Neo Resmi olarak tanıtıldı.


Android telefonlarda lider konumda olan Samsung firması yeni telefonu Samsung Galaxy Grand Neo  resmi olarak tanıttı.

Samsung'un sürekli yeni ürünlerle kendinden sıkça söz ettiriyor. Teknoloji devi Samsung  üst seviye, orta seviye ve alt seviye olarak bir çok ürününün tanıtımını gerçekleştirdi. Samsung Galaxy Grand Neo performans açısından alt seviye olarak belirlenmiştir. Ancak alt seviye yerine orta seviyeli dememiz daha uygun olur özelliklerine birlikte göz atalım. 


android



Samsung Galaxy Grand Neo Özellikleri


5-inç büyüklüğünde 480 x 800 piksel çözünürlükte ekrana yer verilmiş. 1.2 GHz hızda çalılmaktadır. 4 çekirdekli işlemciye sahip bu modelde 1 GB RAM kapasitesi verilmiş. 16 GB dahili hafıza bulunan Galaxy Grand Neo’da microSD kart yuvası da yer almaktadır. 5 MP çözünürlükte arka kısım kameraya ve 0.3 MP çözünürlükte ön kameraya bulunmaktadır. Bunun yanı sıra akıllı çift sim kart girişi bulunmaktadır.

Samsung'un bu yeni modeli ne  zaman ülke pazarlarına sunulacağı kesinleşmemiştir.  Fiyat olarak 260 Avro etiket ücreti ile satışa çıkarılacağı ifade edilmiştir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Samsung'un en iyi stratejisi her seviye için telefon üretmek oldu. Bunu da hala devam ettirmeleri zirvedeki yerlerini koruyacakları anlamına geliyor.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.