-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

Ads1

» » » Sevgililer Günü Planları

ads
ads
Sevgilinizle beraber eğer güzel bir gün geçirmek istiyorsanız ona bir hediye almak ve onu mutlu etmek istiyorsanız illa sevgililer gününü beklemek zorunda değilsiniz. Sevgililer gününde zaten bunu kesinlikle yaparsınız. Sevgililer günü sevgilinize hediyeler alacağınız ve onu mutlu edeceğiniz bir gündür. Ama normal bir günde de sevgilinizi sevindirmeniz sizin faydanıza olacaktır. Sevgilinizi normal bir günde de onu şaşırtacak bir şekilde hediye alıp sürpriz yaparak çok sevindirebilirsiniz. Çünkü sevgililer gününde zaten sevgiliniz sizden hediye bekleyecektir. Onun için sizin ona hediye almanız onu belki çok da fazla şaşırtmayacaktır. Onu çok şaşırtacak bir hediye ile giderseniz belki biraz olsun şaşırtabilirsiniz. Ama normal bir günde ona hediye almanız ve birden sürpriz yapmanız ona daha büyük bir sürpriz olacaktır. Özellikle bayana sevgililer günü hediyesi almak erkekler için kolay değildir.

Sevgililer Günü Planları

Sevgilinizle beraber sevgililer gününde çok güzel planlar yapabilirsiniz. Buna örnek vermek gerekirse kısa bir yurt dışı turu yapabilirsiniz. Mesela sevgililer gününü İtalya’da Roma’da geçirmek gibi romantik bir fikir olamaz. Çok güzel ve harika bir fikir olacaktır. Sevgilinizde buna çok memnun olacaktır. Özellikle daha önceden hiç yurtdışına çıkmadıysanız ilk deneyiminizi yurtdışında sevgilinizle beraber yapmanız harika bir anı olacaktır. Böyle bir anıyı yıllar sonra dönüp yeniden hatırlayacaksınız. Çoğu tatil turlarının böyle sevgililer günü gibi özel günler için kısa tatil programları oluyor. Eğer sevgilinizde uygunsa böyle bir kısa tatil programı ayarlayarak sevgilinize sürpriz yapabilirsiniz.


Sevgilinizin uzun zamandır çok istediği ve bir türlü alamadığı bir şey varsa onu da alabilirsiniz veya ikinizi için bir şey ifade eden bir hediye alabilirsiniz. Hatta kendiniz yaratabilirsiniz. Mesela sevgilinize bir sevgili kitabı yazabilir veya yazdırabilirsiniz. Örneğin sevgili kitabı adlı internet sitesini gezerseniz sevgilinize alabileceğiniz binlerce hediye içerisinde istediğinizi alabileceksiniz. Sitede birbirinden güzel ve çeşitli hediyeler bulunmaktadır. Bu hediyeler içerisinden sevgilinize uyabilecek kitabı seçerek ve isterseniz içerisine resim de ekleterek sevgilinize harika bir hediye almış olabilirsiniz. Dilediğiniz takdirse kitabın içerisine sizde yazı yazabiliyorsunuz. İkinize ait olan bir şiir veya bir anıyı da kitaba ekleterek çok duygusal bir hediye hazırlamış olabilirsiniz. Böyle bir hediye yıllarca unutulmayacak ve ileriki yıllarda bir anı haline dönüşecektir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

5 yorum:

  1. Valla evliyiz öyle pek de sevgililer günü falan bize göre değil biraz genç işi gibi geliyor bu işler. ama tabi karşı tarafı mutlu etmek için herşey yapılır. hele birde ufak da yavrunuz varsa :-)

    YanıtlaSil
  2. Bu tür ticari günlere itibar etmiyorum,sevgilimde bunu biliyor,çünkü ben ona herzaman hediye alıyorum.O yüzden bizim için herhangi bir gün olacak

    YanıtlaSil
  3. 14 şubat sevgililer gününde iş güç sebebi ile insanın sevgilisi ile buluşamaması çok kötü, hele hele öncesinde program yapıp sevgililer gününde yalan olması ise daha da kötü. neyse artık önümüzdeki senelere bakacağız.

    YanıtlaSil
  4. ikimizinde pek umursamadığı günler tabi ama yine de küçük de olsa bir süpriz yapılabilir.

    YanıtlaSil
  5. Bu yılada sevgilisiz giriyoruz benim gibi yüzbinlerce yalnız insana buradan kucak dolusu sevgilerle :D

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.