-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Android Google Stok E-Mail Uygulaması

ads
ads
Android  cihazlar  artık  hayatımızın hemen hemen her yerinde bizlerle beraber olduğu bir gerçektir.  Ve zaman zaman android uygualamalara bir yenisi eklenmektedir.  Bu konumuzda  tanıtacağımız uygulama " Google Stok E-Mail" uygulamasıdır.

Android Google Stok E-Mail Uygulaması


Google servisi bu  zamana kadar bir çok uygulama çıkarmıştı. KitKat ile beraber güncellenmiş olan bu Google Stok email uygulaması zaman itibariyle Android 4.4 ve üzeri üst seviye  mobil cihazlar için yüklenebilmektedir. Fakat şuanlık Nexus modeller ve Play Edition sürümleri email uygulamasını kullanabilmektedir..Akabinde  farklı mcihazlar  için de bu uygulamanın kullanıma açılacağı beklenmektedir.  HTC One M7 Google Play ve Samsung Galaxy S4 Google Play sürümleri belirttiğimiz cihazların dışında kalmaktadır.


Google Stok E-Mail Uygulaması ile özellik olarak sadece  Gmail hesabı değil, Hotmail, Yahoo, Outlook, Yandex bir çok servislerin sunduğu  mail hesaplarınıda bu uygulamanın bünyesinde yönetebileceksiniz. 

Uygulamayı indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilir veya Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.email


Bir önceki yazımız >>  ANDROİD MP3 İNDİR

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.