-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » HUAWEİ HONOR 6

ads
ads
Dünya genelinde belirli bir kitleye ulaşmış olan Huawei ülkemizde pek nadir şatışlar yapmaktadır. Bundan dolauyı konularımızda pek yer vermiyoruz. Bu konumuzda huaweinin yeni  akıllı cihazını tanıtacağız.

HUAWEİ HONOR 6


Huawei Honor 6 model android telefon hakkında  bazı bilgiler açıklandı. En son  Çin’de gerçekleşmiş olan  bir etkinlikle tanıtımı yapılan  yeni akıllı model cep telefonunun Galaxy S5 ve iPhone 5S’e rakip olarak çıkarılacağı söylentileri mevcuttur.. 



Huawei Honor 6 Özellikleri


5-inç büyüklükte 1080p çözünürlükte ekrana yer verilmişti. Huawei Honor 6 139.8 x 68.8 x 6.5mm büyüklüğünde  ve ağırlığı sadece 135 gram kadar hafiflikte olarak iyi bir özelliklte üretilmiştir.  Huawei firmasının  kendi bünyesinde geliştirmiş  olduğu Kirin 920 çipsetine sahiptir. Bu cep telefonunda 4 adet Cortex-A15 ve 4 adet de Cortex-A7 ile  toplamda 8 adet işlemci bulunmaktadır.

Bünyesinde  3 GB ram bulunduran akıllı  cihaz özellik ve performans açısında n Snapdragon 805′den daha güçlü bir yapıya sahip olduğu tanıtımda bildirilmiştir. 16 GB ve 32 GB dahili hafıza özellikleri  ile ülke pazarlarına  çıkarılacak olan bu model telefonda microSD kart slotu da bulunmaktadır..



Arka kısım kamerada bulunan  13 MP çözünürlüktedir ve ön kamera 5 Mp kamera bulunmaktadır. Üst seviyeli akıllı andorid telefon iki kamera ile 1080p video kaydı yapabilmektedir.  Android ‘in son sürümlerinden birisi olan Android 4.4.2 KitKat işletim sistemini kullanmaktadır. Huawei’nin Umotion UI 2.3 kulllanan bu akıllı telefon . 3.000 mAh büyüklükte bir  bataryayı bünyesinde bulundurmaktadır. 


Fiyat etiketi ise  16 GB’lık model  telefonda  321 $ , 32 GB’lık cihazda ise  369 $ olacağı bilgiler arasında yer almaktadır.


Bir önceki yazımız >>   ALCATEL ONE TOUCH D820

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.