-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » ALCATEL ONE TOUCH D820

ads
ads

ALCATEL ONE TOUCH D820 ÖZELLİKLERİ



Alcatel telefon üreticisini geçmiş zamanlarda adından söz ettirirdi. Ancak teknolojinin hızlıca gelişmesiyle bir kaç adım geriye gitti ve adını unutturmasada suskunluğuna devam etti. Ve son olarak adını tekrar bize duyurdu. Akıllı telefon piyasasında sık karşılaşmadığımız alcatel yeni akıllı telefonunu çıkardı. "ALCATEL ONE TOUCH D820"


ALCATEL ONE TOUCH D820



Bu konuda kısada bu yeni akıllıdan bahsedeceğiz.

Quad HD ekran bulunan cihazda One Touch D820 adında  akıllı telefonunu yakın bir zaman içinde tanıtacağına  dair bilgiler  duyulmaktadır.. 4.6-inç büyüklükte 2560 x 1440 çözünürlükte ekrana  yer verilmiş olan  bu modelde 1.8 GHz hızda çalışmakta olan MediaTek MT6595 işlemciye yer verilmiştir.. 2.8GB büyüklükte o RAM bulunmaktadır. Bu cep telefonunda  16 GB dahili hafıza bulunumaktadır.  Performans açısından yüksek özelliklere sahip olacaktır.  Alcatel One Touch D820

Bir önceki yazımız >>   Samsung Galaxy Core Lite

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.