-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Samsung Galaxy Core Lite

ads
ads

Samsung Galaxy Core Lite Tanıtıldı


Dünya devi olan Samsung üst seviye akıllı model telefonlara önem verdiğini hepimiz bilmekteyiz. Orta ve alt seviyeli cihazlara da önemini artıran Samsung firması orta seviye model cep telefonları ailesine bir yenisini ekledi ve tanıtımı yapıldı.


Samsung Galaxy Core Lite



Samsung Galaxy Core Lite Özellikleri:


4.7-inç ebatında 480 x 800 piksel çözünürlükte ekrana yer verilmiştir. Qualcomm’un 1.2 GHz hızıda çalışmakta olan 4 çekirdekli işlemcisi ile Snapdragon 400′dan güç almaktadır. Bu model cep telefonunda 1 GB RAM ve 8 GB dahili hafıza bulunmaktadır.. Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemini  bünyesinde barındırmaktadır. Yeni akıllı cihazın arka bölümünde 5 MP çözünürlüğünde LED flaşa  kamera bulunmaktadır


2.000mAh büyüklüğündeki bataryaya yer verilmiş olan Galaxy Core Lite’de LTE desteği ve NFC desteği de bulunmaktadır.. 270 $ fiyat ile satışa sunulması bekleniyor.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.