-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » Asus Transformer Book T100

ads
ads
Hasbro ile transformers kelimesi için yaklaşık 2 yıl dava süreci yaşadıktan sonra asus transformers t100’ü piyasaya gecikmeli de olsa sürmüştü. Hasbro, bu kelimenin kullanım hakkını aldığı için 2 yıl asus transformers bilgisayarların çıkmasını engellese de sonrasında yine de ilk çıkan tablet PC olmayı başarmıştı, asus transformers t100.

Asus Transformer Book T100


İkisi bir arada sloganı ile Dünya’ya sunduğu bilgisayar tablet, (Türkiye) kullanıcıları için yaklaşık olarak 850,00TRY olarak satışa sunuldu ve bu fiyat ile aslında tablet ağırlıklı bir bilgisayar almış olsak da. Bir bilgisayar kullanıcısının ihtiyacı olan tüm uygulama ve donanıma sahip olması nedeni ile Windows 8,1 bize tam manası ile diz üstü konforu yaşatmakta.

Asus transformers kullanıcıları için artı sayılacak bir diğer ek ise bilgisayarın genel fiyatı ile değerlendirmesi yapıldığında Windows 8,1 işletim sistemi ve Office (2013) uygulaması bize benzer özelliklerde diğer cihazlara göre bedavaya gelmiş sayılmakta.

Üstelik asus transformers 10,1” ekranı ile minibook özelliğinde çalışma yapmak isteyen kullanıcılar için ideal. Elbette, bu bilgisayarın bazı dezavantajları da var.

Öncelikle ram ve diğer özelliklerde harici olarak dâhili belleğin artırılması gerekmesi mikro SD kullanımını nerede ise zorunlu kılıyor, aksi takdirde 15GB’a varan Windows güncelleştirmeleri ile uygulama kullanımı asus transformers için nerede ise imkânsız. Ve ek olarak, kullanıcıların pad değiştirmesinin kolay ve ücretinin uygun olması için pade gösterilmeyen özen dikkat çekici boyutta.


Mikro SD ile değerlendirildiğinde piyasadaki birçok oyunu oynasa da buna rağmen asus transformers t100 kesinlikle bir oyun bilgisayarı değil.

Yazan:  Kaystros

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. Çok beğendim bu tableti.Kitap okumak,yattığım yerden takılmak için birebir.Uyku durumunda 2 hafta kapanmadığını yazmış Asus. Açık iken Max 8 demiş.Bu bile çok iyi.Birde yeni modellerinde Klavye kısmına 500gb hdd eklemişler.Çok beğendim ben.Almayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Oyun için alacaklar almasınlar. Fakat günlük işlerde kullanılırken tatmin edecek kadar özelliklere sahip.

    YanıtlaSil
  3. Asus Transformer Book T100 gerçekten süper. Sizin isteklerinizi karşılayacaktır

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.