-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Elysium : Yeni Cennet

ads
ads

Elysium : Yeni Cennet Filmi


Vizyon Tarihi 9 Ağustos 2013 (1 saat 50dk)
Yönetmen: Neill Blomkamp
Oyuncular: Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley
Tür Bilimkurgu , Aksiyon , Gerilim
Ülke ABD

Elysium : Yeni Cennet Filminin özeti:


Çok az bütçeli District 9 ile tanınan direktör Neill Blomkamp'ın yeni projesi gene uzak gelecekte, 2154 yılında geçiyor ve gine uzayla doğru münasebet halinde ilerliyor. Bu seferki hizmet ise çoktan pinpon olan dünyayı ve yanı sıra insanlığı henüz sili bir dünyaya taşımak. bire bir Prometheus'yi çağrıştırırcasına, yunanistanlı mitolojisine göndermeler içeren Elysium'da, 2154 yılında dünyada hala varlığını sürdürebilen yegane dü sınıfın çatışması yapı taşı alınmakta. Elysium'un varsıl ve ak yazılı "egemenleri" teknoloji alanında giysi kırat bir tekâmül gösteren gezegenlerinde lüks içerisinde yaşarken; "çürümüş dünya"da aptal kalan kalabalık ölümlü topluluğu tedavi ihtiyaçları için üstelik Elysium'a yoksulluk duymaktadır. fakat iki seyyare ortada yapılan anlaşmalar göre Elysium'a girmeleri mutlak suretle yasaktır. Ta ki Elysium'a gitmekten sair çaresi kalmayan Max isimli beribenzer bir koca çıkana kadar.....Sinema

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.