-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti izle

ads
ads

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti izle

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti izle San Francisco artık büyük bir tehdit altındadır.Caesar ilk bölümde arkadaşları ile birlikte ormanın derinliklerinde kaybolup gitmişti.Ama geri döneceklerdi çünkü ALZ-113 virüsi tüm hayvanları kaplamaya başlamıştı.Caesar ve arkadaşları şehire inip insanları ve askerleri öldürmeye başlamıştır.Artık ülke tamamen yok olma tehlikesi ile karşı karşıya gelmiştir.Film son derece kaliteli efektler ve 3d kalitesinde görüntüsü ile izleyenleri etklimeyi başarmıştır.Film sinemalarda vizyone girmiştir.Çok yakında Filmamk.org sitemizdede film gösterimde olacaktır. Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti Full izle sitemizde yayında sizlerde sorunsuzca donmadan Maymunlar Cehennemi: Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti Full izle full tek parça izle seçeneği ile sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Film sinemalarda büyük ilgi görmeyi başardı gerçekten son derece kaliteli efektler ve yüksek bütçe ile hazırlanan film izleyenleri tek kelime ile büyülemiştir.3d film izlemeninde verdiği keyif bir ayrıcalık olsa gibi geliyor.Filmi dolu dolu yaşamak ve izlemek için en doğru adrestesiniz.Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti Filmi izle 'mek isteyenler için bulunmaz bir sinema keyfi sizlerle.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.