-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Prestigio Multiphone 7500 FULL HD ( 1920 1080 )

ads
ads
Prestigio, Rus markasıdır ve Avrupa ülkelerinin nerede ise tamamında son derece beğenilen ürünleri ile adından sıklıkla bahsettirmektedir. Son döneme kadar birçok büyük marka için distribütörlük yapan marka son dönemde kendi telefonlarını da üretmeye başlamıştır. En son HTC’nin distribütörlük sonrası atılımdan sonra özellikle Türkiye’de gördüğü ilgiyi, bir süre sonra prestigio ailesinin de göreceğini inanıyorum.

Prestigio Multiphone 7500 FULL HD ( 1920 1080 )


Akıllı telefon pazarına birçok ürünü şimdiden kazandıran, prestigio son çıkardığı ürün olan Prestigio Multiphone 7500 FULL HD ( 1920 1080 ) ile aslında Prestigio Multiphone 7600 Duo’da şikâyet edilen bazı eksikliklere de çözüm buldu. Aşırı büyük ekran (6”), 1GB dâhili hafıza ve 13MP olmasına rağmen gece modu yetersiz sayılan arka kamera prestigio’da Prestigio Multiphone 7600 Duo modeli için en göze çarpan 3 eksi idi ve yeni ürün Prestigio Multiphone 7500 FULL HD ( 1920 1080 ) tüm bu sorunlar ortadan kaldırılmıştır.

Prestigio Multiphone 7500 FULL HD ( 1920 1080 ) ile 2GB ram, 32GB dahili hafıza ve 1920 x 1080 çözünürlülükte ekran (13MP kamera için bir öncekinde yetersiz sayılan ekranın aksine daha verimli), 5” ekran ile orta segment kullanıcılar için tamamen sorunsuz bir telefon olacak.


Telefon için şuan için tahmin edilen fiyat 999,00TRY olmasına karşın, orta segment kullanıcılar için bir atılım yapması beklenen prestigio daha indirimli bir fiyat sunabilecek gibi.


Yazan:  Kaystros

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Bu telefon Türkiye'ye geldiğinde kılıf ve diğer aksesuarlarını www.imdattukeniyor.com 'dan tüketicilerle buluşturmak isteriz.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.